Vikarierande barista/cafébiträde Stockholm

Vikarierande barista/cafébiträde Stockholm

Till vår kund i Lindhagen i Stockholm söker ISS en glad, positiv och engagerad barista/cafébiträde.

Dina arbetsuppgifter:
Som barista arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter på caféet. Du gör smörgåsar, sallader, specialkaffe och håller rent och snyggt, men framförallt ger du alla våra gäster i caféet ett bemötande utöver det vanliga.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt område och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrken eller branscherfarenhet, men din personlighet och din inställning är viktigast. Du talar och skriver flytande svenska.

Övrigt:
Tjänsten är ett föräldravikariat heltid dagtid med tillträde så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Catharina Himmelberg på catharina.himmelberg@se.issworld.com.Obs!
Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?