Lönespecialist till ISS Facility Services AB

Lönespecialist till ISS Facility Services AB

Vårt huvudkontor ligger i trevliga, och snart nyrenoverade lokaler i Marievik/Liljeholmen. Här kommer du att tillhöra en avdelning om 18 personer som är indelade i tre team med arbetsuppgifter inom de olika processerna på Löneservice. 1st support hanterar främst samtal samt ärenden från chefer och anställda, 2nd support arbetar med alla delar i löneprocessen och 3rd support är fokuserade mot system. Idag hanterar Löneservice 17 olika kollektivavtal för både tjänstemän och kollektivanställda.

Vad ska du göra?
I rollen som lönespecialist i 2nd support arbetar du med hela löneprocessen i en dynamisk miljö där teamkänslan värderas högt. Vi befinner oss i en förändringsfas vilket innebär stora möjligheter till utveckling.

I din roll som lönespecialist kommer du bland annat att arbeta med kontroll och komplettering av anställningsuppgifter, hantera frånvarohantering och ge support till chefer och medarbetare i organisationen. För att säkerställa att det blir korrekta löneutbetalningar arbetar du med kontroller, men även utredningar, korrigeringar och skuldhantering. Då vi arbetar med många olika kollektivavtal kommer du även att arbeta med att tolka dessa.

Vem är du?
Vi ser att du har en gymnasieutbildning eller motsvarande samt påbyggnadsutbildning inom lön, samt några års erfarenhet från självständigt lönearbete. Du har erfarenhet av att tolka kollektivavtal och har kunskap om arbetsrätt kopplad till lön. Du är van vid att arbeta lösningsfokuserat och att se förbättringsområden samt att du har förmåga att driva dem till avslut. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Att tillhöra ett större team ställer krav på dig gällande bland annat samarbete, din sociala förmåga samt att du är flexibel och prestigelös. Det ger också en trygghet och backup samt en stor kunskapsbank. Du trivs med att hjälpa andra och att ha många kontaktytor, både internt som externt. Du har god initiativförmåga, är utåtriktad och gillar att arbeta drivande i team för att nå gemensamma mål.

Varför ska du välja ISS Facility Services?
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Är du intresserad av den här tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar ISS Facility Services AB med Wise Professionals. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Franzén Körlof (070-716 83 94, ulrika.franzen-korlof@wise.se). Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wise Professionals AB
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)