Kvalitets, Miljö & Arbetsmiljösamordnare Stockholm

Kvalitets, Miljö & Arbetsmiljösamordnare Stockholm

Inledning

Vi på ISS vet att våra medarbetare är förutsättningen för att vi ska nå vår vision, vilken är att bli världens främsta serviceorganisation. I vår strävan mot visionen är det en självklarhet att upplevas som pålitlig av våra kunder och utföra våra tjänster med en hög och jämn kvalitet likväl som med miljömedvetenhet stå för hållbara och säkra arbetsmetoder och processer.

För att förstärka vår organisation söker vi nu en Kvalitets, Miljö och Arbetsmiljösamordnare.

Arbetsuppgifter och ansvar
 • Du kommer att arbeta med att inom ett av våra affärsområden säkerställa att en gemensam grund för miljö, kvalitet och arbetsmiljöarbetet upprätthålls genom att driva förbättringsarbetet, initiera, samordna, analysera, utveckla/förbättra och följa upp miljö- kvalitets- och arbetsmiljöledningssystem samt arbeta med projekt och aktiviteter inom det egna affärsområdet.
 • Ditt ansvar är att ge nödvändigt stöd för affärsområdets chefer då de behöver fatta beslut och vidta åtgärder för att uppnå verksamhetens miljö, kvalitets och arbetsmiljömål.
 • Du bistår ansvariga chefer och centrala funktioner inom det egna området så att interna krav, mål och kundkrav uppfylls.
 • Bidrar till att gällande miljö- och arbetsmiljölagstiftning följs samt att verksamhetssystemet uppfyller kraven i SS-EN ISO 9001 och SS-EN ISO 14001.
 • Tar fram informations- och utbildningsmaterial inom kvalitets, arbetsmiljö och miljöområdet samt genomför och följer upp utbildningar inom det egna sakområdet.
 • Är internrevisor vid företagets interna arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetsrevisioner
 • Du bidrar till att data för styrning och uppföljning finns tillgängligt för organisationen samt bidrar till utveckling av nödvändiga stödsystem som förenklar och förbättrar verksamheten.
Bakgrund

För den här tjänsten söker vi dig som har:
 • Relevant högskoleutbildning med inriktning mot något av huvudområdena miljö/kvalitet/arbetsmiljö
 • Meriterande med utbildning i integrerade ledningssystem (ISO 14001/9001/OHSAS18001)
 • Erfarenhet av att implementera systematiskt arbetssätt som certifierats enligt internationella standarder för något eller några av områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö och gärna dessa integrerat.
 • Flerårig erfarenhet av arbete med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete som möter certifieringskrav och lagkrav
 • Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete i internationell koncern samt personalintensiv verksamhet. Vi har engelska som koncernspråk vilket ställer krav att du kan utrycka dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Önskvärt med dokumenterad erfarenhet av att arbeta riskbaserat och strategiskt för att uppnå bästa möjliga resultat inom ramen för satta förutsättningar
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Din IT-mognad är hög och du har god erfarenhet av MS Office

Som person är du handlingskraftig och självständig och driver målmedvetet arbetet framåt. Du är mycket kommunikativ och har lätt att anpassa ditt sätt att presentera, engagera och övertyga olika målgrupper. Du arbetar systematiskt med höga krav på kvalitet och har mycket god samarbetsförmåga. Du kan utrycka dig pedagogiskt tydligt i rollen som kravställare.

ISS är en global koncern med höga ambitioner och hos oss finns stora möjligheter att nätverka och utvecklas.

Mer om tjänsten

Tjänsten utgår ifrån vårt huvudkontor i Stockholm/Liljeholmen, men eftersom våra kontrakt är runt om i landet kommer resor ut till våra olika kundkontrakt vara en naturlig del av din vardag.

Du kommer att rapportera till chefen för det affärsområde tjänsten omfattar och ingå i affärsområdets ledningsgrupp.

Vi ser att du ansöker så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden gått ut. Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Per Söderström +46(0)734 36 51 29, per.t.soderstrom@se.issworld.com samt av Anna Lindberg +46(0)722 49 45 32, anna.lindberg@se.issworld.com.

Välkommen med din ansökan, dock senast 2019-01-20

Observera! Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem. Du ansöker genom att gå in på vår hemsida www.se.issworld.com /jobba hos oss/se våra lediga jobb och registrera ditt CV. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?