HR Koordinator People & Culture

HR Koordinator People & Culture

Vi söker nu en HR Koordinator till People & Culture med stort intresse för utbildningsfrågor samt IT-system kopplade till HR-området. I rollen får du stora möjligheter att växa brett inom HR och vi söker dig som suktar efter personlig utveckling och goda karriärsmöjligheter inom ett stort internationellt företag. Vi tror att du har rollen i 1-2 år och därefter går vidare mot nya utmaningar inom avdelningen.

I rollen tillhör du vårt HR-Service som är chefernas vägledning i allehanda HR-relaterade frågor och som arbetar i nära samarbete med avdelningens specialister och business partners. Tillsammans så strävar vi efter att göra chefens vardag så enkel som möjligt. HR-Service består idag av 5 medarbetare och People & Culture totalt av 25 medarbetare.

Som koordinator har du en viktig roll som första kontakt med våra chefer där du besvarar personalrelaterade frågor via mail och telefon. En förutsättning för att trivas i rollen är att du är serviceinriktad och att du ser HR som en central och naturlig del av företagets affär. I denna roll så kommer du även att vara super user för företagets Learning Management System. I detta ansvar ligger utvecklingskontakter med systemleverantör, samordning av administratörsforum samt utbildningsadministration i systemet. Vi ser därför gärna att du har ett genuint intresse för utbildnings-och utvecklingsfrågor och ser en framtid inom den inriktningen.

Ansvar och arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta brett med inkommande HR-frågor från alla delar av organisationen och är People & Cultures första kontakt mot våra 400 chefer och därmed avdelningens ansikte utåt.
  • Du assisterar och koordinerar utbildningar som genomförs av våra specialister. Rent konkret innebär det att du förbereder utbildningslokaler, material, kallelser etc.
  • Du kommer vara experten i flera olika HR-system och därmed en nyckelperson i att hjälpa chefer och kollegor i användande och administration.
  • Du supporterar samtliga frågor kring våra HR-processer och administrerar flertalet av aktiviteterna i vår HR-årsklocka
Kvalifikationer
  • Du har examen/pågående högskoleutbildning från personalvetarprogrammet
  • Du har tidigare erfarenhet av arbete i ett servicerelaterat yrke
  • Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift i det engelska språket
  • Du är van att arbeta i olika system samt Office-paketet
  • Tidigare erfarenhet av arbete inom support funktion ser vi som meriterande, gärna genom stöttning på distans.
  • Även B-körkort är meriterande för denna tjänst!
Din profil

Vi tror att du som söker är i början av din karriär och har ett starkt driv att vilja utvecklas med oss.

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, pedagogisk och prestigelös. Du känner ett ägandeskap för det jobb du utför och kan se frågor ur flera perspektiv. Vi ser att du är förtroendeskapande och att chefer kan känna en tillit för det stöd du tillhandahåller.

ISS är ett företag under ständig utveckling vilket innebär att du bör vara öppen för förändring och nya arbetssätt. Du tar ansvar för din egen utveckling och du är road av att lära dig nya metoder såväl som att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Vi erbjuder dig en utmanande och varierande roll i en organisation där ingen dag är den andra lik, ett gediget stöd från Business partners och specialister, flertal utbildningar och kompetensutvecklingsmöjligheter. Då organisationen är i ständig utveckling och förändring finns därmed stora möjligheter att växa internt.

Du kommer sitta på vårt huvudkontor vid Liljeholmen, i Stockholm, och rapportera till chefen för Shared Services Sverige, https://www.linkedin.com/in/kaj-holmgren-15879029/.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde kan ske omgående, men vi är flexibla om du är i slutskedet av dina studier.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och dessutom gillar att skratta på jobbet tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor? Då är det säkert just dig vi letar efter!

Skicka gärna in din ansökan snarast. Urval sker löpande och tillsättning kan därför komma att ske innan sista ansökningsdag.

Frågor kring tjänsten besvaras av HR-service Team Lead Linn Jakobsson Persson, 0734-36 59 94 eller linn.jakobsson.persson@se.issworld.com.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?