Biljettkontrollant för SL Stockholm

Biljettkontrollant för SL Stockholm

ISS levererar biljettkontrolltjänster för Storstockholms Lokaltrafik. Uppdraget innebär att genomföra biljettkontroller på trafikslagen buss, tunnelbana, pendeltåg och lokalbanor. Vi har nu fått tillfälligt utökat uppdrag och behöver därmed fler kontrollanter till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Biljettkontrollantens huvudsakliga ansvar är att kontrollera biljetter för resenärerna, idag utgörs de av SL-Accesskort, pappersbiljetter och SMS-biljett. Det finns två typer av biljettkontroller som kommer att utföras, ombordkontroll och utpasseringskontroll. Biljettkontrollanten utfärdar även en tilläggsavgift till den resenär som blir påkommen att resa utan giltig biljett. I arbetsuppgifterna ingår även mindre kundundersökningar, så kallade Mini SL. Som biljettkontrollant är det av stor vikt att ge god kundservice och svara på resenärernas frågor.

Arbetstid
Heltid 100%, schemalagd arbetstid. Arbetet sker under hela trafikdygnet för respektive trafikslag under samtliga dagar under kalenderåret över hela stor Stockholm

Önskade kvalifikationer
Vi ser att du har 2-3 års erfarenhet från ett serviceyrke. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska tal och skrift och talar bra engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Erfarenhet från arbete med datorer och körkort ser vi som meriter.

Personliga egenskaper
Alla resenärer ska bemötas professionellt och med respekt. Därför söker vi dig som har en god social förmåga, är serviceorienterad och har en god känsla för kvalitet och ordning och reda. Du behöver vara förtroendeingivande och har förmåga att hantera konfliktsituationer utan att provoceras.

Vi erbjuder
Som biljettkontrollant kommer du att få utbildning och bli certifierad.

Är du intresserad?
Ansök idag, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Rekryteringsprocessen inkluderar både tester och intervjuer. Särskild vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten.

För att söka tjänsten, klicka på knappen nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?