Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
IPQ erbjuder sina kunder en helhetslösning som består av två olika områden, Professional Services, Specialist Services. Du kommer att arbeta inom affärsområdet Specialist Services. Inom Specialist Services levererar vi innovationsjuridik. Vi arbetar med att fånga upp rättsfrågor i företags verksamhet och processer, förebygger problem och använder innovationsjuridiken för att stötta affärsmål och för att utveckla innovationer och verksamheter på bästa sätt. Målet är att kunden ska stärka sina konkurrensfördelar. Vi gör det genom att erbjuda bästa möjliga rådgivning och tjänster inom immaterialrätt och allmän affärsjuridik.
IPQ erbjuder en trivsam arbetsplats med bra stämning och ambitiösa och engagerade kollegor. På IPQ kan du vänta dig spännande utmaningar och alla på företaget delar inställningen att allt är möjligt. Rollen passar dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som vill utvecklas inom innovationsjuridiken. Du kommer att få en mycket bra inblick i olika typer av affärsmodeller i många olika branscher inom svenskt näringsliv.
Du som har arbetat med immaterialrätt tidigare kan få en helt ny dimension i ditt arbete här på IPQ. Vi utgår alltid från kundens hela affär och hur innovationsjuridik kan stötta och utveckla både verksamhet och affärsmodell.

Läs gärna mer på www.ipq.se

Vi söker dig som vill dela visionen om innovationsjuridik med oss. Vi söker dig som är uthållig, ödmjuk, kan leverera och få andra att prestera.

Vår rådgivning inom Specialist Services syftar till att stödja och utmana våra kunder i det dagliga arbetet kring hantering och skapande av Intellectual Property.

Innovationsjuridik är ett uttryck vi har myntat på IPQ som är kopplat till rättsliga aktiviteter som skall hjälpa våra kunder att stärka och stödja innovationsverksamhet under sitt företags livscykel. Bra innovation är bra konkurrensmedel.

Våra rådgivare hjälper till att identifiera och definiera innovationen. I detta arbete ingår bland annat hur ägandet bestäms och regleras, hur innovationen ska användas och får utvecklas, hur man köper, säljer, byter, hyr eller ger bort innovationen.

Arbetsbeskrivning
I din roll som ledare kommer du att ansvara för att förstärka, leda och bygga vidare på ett team med innovationsjuridik som disciplin och även förstärka övriga team i deras erbjudande av innovationsjuridik.

Du skall se helheten i teamet, helheten hos kunderna, och helheten i säljprocessen för ditt team. I allt ditt arbete är det centralt att du alltid har en affärsmässig approach och kunden i fokus. I din arbetsledande roll ingår att jobba för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ansvarighet och ömsesidig respekt mellan kollegor. Du rapporterar direkt till VD och sitter i IPQ´s ledningsgrupp.

Vem är du
Du är jurist i botten med lång erfarenhet av affärsjuridik. De senaste åren har du troligtvis arbetat som bolagsjurist eller liknande i ett bolag som varit i en stark tillväxtfas. Du har erfarenhet av bolag som har ett stort driv i sin försäljning och har vuxit snabbt, gärna inom teknik- eller IT-branschen.
Du har en stark ledarskapsådra och tycker om att leda och utveckla dina medarbetare. Då tjänsten innefattar försäljning och kundkontakt är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och drivs av att göra affärer.
För att trivas i den här rollen ser du det positiva i entreprenörsanda och ett starkt driv. IPQ vill att du påverkar och utvecklar IPQ på ledningsnivå.

Du erbjuds
IPQ erbjuder en trivsam arbetsplats med ambitiösa och engagerade kollegor. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm. På IPQ kan du vänta dig spännande utmaningar och högt i tak. Det är din skyldighet att tycka till. Alla på företaget delar inställningen att allt är möjligt. Rollen passar dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar och som vill utvecklas som ledare och som rådgivare.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Vänligen skicka ansökan med CV, personligt brev och betyg via www.jurek.se. Vi tar gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Executive Search, Charlotte Brasch, tel: 0731-425064 eller researcher Elin Heinerud tel:072-9448493
Mer info
Kontaktperson Charlotte Brasch
Telefon 0731-42 50 64
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://jurekexecutive.se/
Sista ansökningsdag 11 jan (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Executive Search är det nytänkande alternativet för VD, ledningsgrupps- och styrelserekryteringar samt för mer komplexa specialistroller. Vi föddes ur det moderna och resultatstarka specialistbolaget Jurek Rekrytering och Bemanning med tre DI gaseller i ryggen. Med Jureks effektivitet och kandidatnätverk i botten adderar vi på Executive Search erfarenhet och metod för att skapa de perfekta förutsättningarna för att matcha våra kunder och kandidater.