Entreprenadinköpare

Entreprenadinköpare

IP-Only är inne i en stark tillväxtfas där vi ritar om Sveriges fiberkarta. Nu söker vi en entreprenadinköpare som vill vara med och bygga upp vår inköpsavdelning! Du får chansen att vara med på en spännande resa där du är med och leder utvecklingen av våra inköpsfunktioner och bidrar till den marknadsledande position vi är på väg till.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadinköpare kommer du vara en viktig spelare på vår inköpsavdelning. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta bland annat förhandling och utvärdering av villkor och priser samt framtagande av offertförfrågan. Rollen innehåller även contract management/leverantörsuppföljning och uppföljning av spend.

Kvalifikationer

Vi söker dig som trivs och får energi av att jobba i ett flexibelt och värderingsstyrt företag med mycket engagemang, framåtanda och ambitiösa mål! Det är viktigt att du som person gillar att ta egna initiativ och driva förbättringar i din vardag samt gillar samarbete med andra delar i företaget. Kanske har du en akademisk utbildning som byggingenjör eller jurist.

För att trivas i rollen har du en vana av att leda och driva upphandlingar samt omförhandlingar och har viljan att vara med och bygga upp en inköpsavdelning från scratch. Vidare tror vi att du är en vass förhandlare med erfarenhet av entreprenadupphandlingar under AB04 och ABT06. Det är meriterande om du har erfarenhet av LOU och markentreprenad.

IP-Only

Vi på IP-Only älskar det fria och öppna Internet. Vi är telekomutmanaren som digitaliserar hela Sverige. Vår passion är såväl tekniken som människorna som gör allt möjligt. Hos oss får våra kunder personlig och nära service och du som medarbetare har möjlighet att verka i en organisation som ser individen och där du kan påverka. Vi växer så det knakar och i dagsläget är vi ca 600 medarbetare med huvudkontor i Uppsala.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.