Key Account Manager Wholesale

Key Account Manager Wholesale

Key Account Manager Wholesale till IP-Only i Stockholm
Är du en driven person med ett stort intresse för konsultativ försäljning? Är du en stark relationsbyggare som vill vara med och bidra till IP-Onlys framgångar? I rollen som Key Account Manager får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Vad kan IP-Only erbjuda dig?
IP-Only erbjuder dig att arbeta på ett stort men samtidigt flexibelt och personligt bolag som har starka ägare i ryggen. Vi har en härlig kultur och ett öppet arbetsklimat. Vi på IP-Only har en passion för våra kunder och vi utmanar marknaden. Vi har en hög nöjdhet bland våra anställda och glada medarbetare ger nöjda kunder. Du får möjligheten att arbeta med kollegor som besitter mycket kompetens och erfarenhet ifrån branschen. IP-Only sitter i härliga, moderna lokaler mitt i city.

Vad innebär jobbet som Key Account Manager på Wholesale?
I den här rollen kommer du framför allt att ansvara för indirekt försäljning mot våra kunder inom Wholesale och mot våra Systemintegratörer. Erbjudandet består av hela IP-Onlys tjänsteportfölj med kommunikationstjänster i framkant. I jobbet ingår även att ansvara för försäljning hos nya kunder i specifika kundsegment. Du kommer att rapportera försäljningssiffror till försäljning och ledning. För att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna jobbar du tätt ihop med flera av våra andra avdelningar. Du kommer att ingå i ett team med fantastiska medarbetare som brinner för att göra affärer och vårda sina kundrelationer.

Vem söker vi?
Till rollen som Key Account Manager Wholesale söker vi dig som är en driven och organiserad person. Du motiveras av möjligheten att utvecklas och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Som person är du lösningsorienterad och du har förmågan att skapa förtroende hos våra kunder. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med försäljning av liknande tjänster i liknande bransch. Du har ett starkt kundfokus och du brinner för långsiktiga affärsrelationer.
  • Vi ser att du kommer från telekom eller it-branschen
  • Du har kunskap i kommunikationstjänster
  • Du är en person som har ett starkt eget driv, är förtroendeingivande och pålitlig
  • Du har tempo i kroppen och du får saker gjort
  • Du är en socialt kompetent person som tycker om att jobba i team
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande
Meriterande om du:
  • Har en akademisk bakgrund
Stämmer detta in på dig? Då är du välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Ulrika Gerle. Urval sker löpande. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika på mail: ulrika.gerle@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

IP-Only är norra Europas ledande leverantör av nätverksinfrastruktur och nätnära tjänster. Med utgångspunkt i vårt stabila fibernät utvecklar vi produkter och lösningar som kopplar upp och ihop Sverige och Norden med all världens möjligheter.

Vi möjliggör möjligheter för Nordens viktigaste bolag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (17 dagar kvar)