IKANO Bostad söker Fastighetsskötare

IKANO Bostad söker Fastighetsskötare

Vi söker nu en fastighetsskötare till våra bestånd i Hagsätra och Rågsved som vill vara med och utveckla vår förvaltningsverksamhet i områdena. Tjänsterna är provanställningar via PerformIQ med möjlighet till tillsvidareanställning hos oss på IKANO BOSTAD. Tillträde enligt överenskommelse men troligtvis slutet av augusti.

Som fastighetsskötare hos oss har du nära samarbete med förvaltare och uthyrare. Du är en oerhört viktig representant för Ikano och ger högsta service till våra hyresgäster.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Sköta daglig tillsyn, rondering, drift och skötsel
  • Arbeta med underhåll; både förebyggande och felavhjälpande
  • Hålla kontakt med entreprenörer i mindre underhållsprojekt
  • Bidra i arbetet med underhållsplanering
  • Delta i det interna förbättringsarbetet, t ex utifrån resultatet från vår kundundersökning AktivBo
Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:
  • Flera års erfarenhet av fastighetsskötsel på ett fastighetsförvaltande bolag, alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • Teknikintresserad och goda kunskaper inom kyla/ värme/ ventilation
  • B-körkort
  • Erfarenheter av arbetsuppgifterna ovan ses som meriterande
Som person är du mycket serviceinriktad, lyhörd och driven att hjälpa till där det behövs. Du är både en självständig problemlösare och en god lagspelare. Du är flexibel och har lätt att lära dig nya saker. Att ha många bollar i luften och arbeta i ständig förändring är något som lockar dig.

Det är mycket viktigt att du delar våra värderingar; att arbeta tillsammans, med sunt förnuft och enkelhet och att våga gå vår egen väg.
Vi har fastigheter med hyresgäster från många olika kulturer och en öppen och nyfiken inställning till människor är därför en förutsättning för att lyckas i arbetet.
Är du dessutom flerspråkig är det en fördel.
Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos kundföretaget.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att intervjuer kommer att hållas löpande,

Välkommen med din ansökan!

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.
Mer info
Kontaktperson Anton Hovstadius
Telefon 073-3537516
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 25 juli 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.