Manufacturing Test Engineer till II-VI i Järfälla

Manufacturing Test Engineer till II-VI i Järfälla

Vi söker en Manufacturing Test Engineer till världsledande II-VI i Järfälla, Stockholm.

Det världsledande företaget II-VI som arbetar med optiska system och optoelektroniska komponenter söker nu en Manufacturing Test Engineer till sin verksamhet i Järfälla, Stockholm. Har du kanske en teknisk bakgrund inom elektronik, fysik och testning? Är du kvalitetsinriktad, gillar att arbeta praktiskt och har god problemlösningsförmåga? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. I rollen som Manufacturing Test Engineer blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling, på II-VI jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete. Vi tar hand om vår personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frisk- och sjukvårdsförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Manufacturing Test Engineer är ditt ansvar att:
  • Upprätthålla konstruktionen av produktionstestsystem som finns i Sverige och på partnerplatser i Asien.
  • Kontinuerligt förbättra testsystemen för att uppnå högre tillgänglighet, produktutbyte och effektivitet.
  • Delta i ny produktutveckling som tillverkningstestrepresentant.
  • Testutveckla nya generationens testsystem.
  • Stödja FoU-projekt med olika uppgifter och som kund till FoU-testutvecklingen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett kompetent team som består av 10 ingenjörer och du rapporterar till Manager Manufacturing Engineering. Tjänsten är på heltid 38,75 h/veckan, II-VI arbetar med förtroendearbetstid 06.00-23.00 måndag till fredag, men du ska vara tillgänglig för dina kollegor under kontorstimmar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är civilingenjör med examen inom elektronik, fysik eller likvärdig utbildning och du har arbetslivserfarenhet från en produktionstestmiljö. Du är flytande i engelska tal och skrift, det är också meriterande om du har svenska kunskaper.

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska i rollen som Manufacturing Test Engineer förvalta, utveckla och förbättra testsystemen du arbetar med. För att du ska vara framgångsrik i detta ser vi att du har god problemlösningsförmåga, är nyfiken, snabblärd och har ett stort tekniskt intresse.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Linnea Wäringe
Telefon 0768830460
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG Tech
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 13 okt 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech