Ingress

Vill du arbeta med användarsupport och drift med stort eget ansvar i en trevlig miljö där IT och digitala verktyg spelar en viktig roll?

Dina arbetsuppgifter

IHM Business School söker nu en Drift- & Supporttekniker med stort intresse för digitala verktyg och system med placering i Stockholm. Du kommer att ingå i IHM´s centrala IT-funktion och kommer att arbeta med IT-support tillsammans med kollegor mot IHM´s kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö.

En stor del av IT-miljön är baserad på Salesforce och Microsoft. I tjänsten som IT-support har du goda möjligheter att utvecklas i din roll. Dessutom samverkar du med servicepersonal gällande underhåll av teknik i våra lokaler. Resor kommer förekomma till Malmökontoret ungefär varannan månad.

Ansökning

I denna rekrytering samarbetar kunden med Otiga Sverige AB. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Julia Asplund på telefon: 0733-512755.

Din profil

I denna roll lägger vi mycket stor vikt vid din personlighet. Denna tjänst bygger på att serva organisationen på ca 100 medarbetare med IT support, vilket innebär att du är en nyckelresurs för verksamheten.

Som person är du en lagspelare med god social förmåga som gillar att hjälpa andra och förstå vad det innebär att ge god service. Det är viktigt att du vill jobba både med support och drift för att du ska trivas med jobbet.

Du som söker har ett gediget IT-intresse och kan arbeta självständigt med eget ansvar. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att dokumentera ditt arbete men kan också behöva söka ny kunskap för att lösa specifika ärenden.
Vi ser gärna att du har någon form av datateknisk gymnasieutbildning, har du kunskap av några av följande program och system så är det självklart meriterande.
  • Windows klient och server
  • Office 365, Exchange, Teams, Onedrive, Sharepoint
  • Administration av Microsoftmiljö; bl.a. Active Directory, GPO, DNS
  • Veeam backup och/eller Ownbackup
  • Gärna kunskap inom SAN, Switchar, VLAN, UPS, Skrivare, VMware, Nätverk och Trådlöst
Mer info
Kontaktperson Julia Asplund
Telefon 0733-512755
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

IHM Business School är sedan 1968 en av Sveriges mest välkända affärsskolor och erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. IHM erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar; på sina affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos sina kunder.

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling.