Nu söker vi en receptionist till en attraktiv affärsskola i centrala Stockholm

Nu söker vi en receptionist till en attraktiv affärsskola i centrala Stockholm

Ingress

Vi söker nu en serviceinriktad receptionist till ett härligt team på en attraktiv affärsskola i centrala Stockholm. I rollen som receptionist kommer du agera som ett viktigt ansikte ut mot besökare samtidigt som du får träffa och hjälpa kollegor såväl som studenter varje dag, där ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som receptionist består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att svara på frågor och finnas till hands för alla som vistas i skolans lokaler. I det dagliga arbetet kommer du ägna dig åt enklare administrativa uppgifter som bokning och beställning av konferenser, luncher och material. Ditt ansvarar inkluderar även att tillsammans med dina kollegor se till att skolans lokaler och ytor är i fint skick och att nödvändig utrustning och material alltid finns till hands.

Din profil

Som person är du glad, samarbetsvillig och du tycker om att arbeta i en kreativ miljö. Du har en hög känsla för service och trivs bra i mötet med nya människor. Vi ser att du är bekväm i att ta egna initiativ och att du har en positiv inställning till det du gör. Tidigare erfarenhet av service är meriterande, men det viktigaste är att du vill vara med och skapa en positiv upplevelse för skolans besökare, elever och dina kollegor. Du talar och skriver svenska obehindrat och är bekant med Office-paketet.

Erbjudande

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.