Community Manager för CIO Sweden, IDG

Community Manager för CIO Sweden, IDG

Redo för nya utmaningar i höst? Vi söker nu dig som vill vara IDG:s ansikte mot Sveriges tyngsta och viktigaste it-beslutsfattare och bygga vidare på vårt varumärke CIO Sweden. Rollen som Community Manager är bred och innefattar försäljning, marknadsföring, projektledning, copy och moderatorskap.

Om rollen

Som Community Manager ansvarar du för att stärka IDG:s relation till CIO:er och IT-chefer på Sveriges Topp 500-bolag. Du driver och har helhetsansvar för nätverket CIO Executive Club, en exklusiv medlemsklubb för svenska it-beslutsfattare. I rollen ingår även att leda juryarbetet för vår åliga gala CIO Awards där vi uppmärksammar och prisar Sveriges mest framgångsrika CIO:er.

Vidare håller du dig också ajour med marknaden och i rollen förväntas du bidra till agendaarbetet för våra populära redaktionella CIO-event, som CIO Trend och CIO Governance. Du ansvarar också för ett par större målgruppsundersökningar under året varav en är vår årliga CIO Lägesrapport.

Din profil

För att bli framgångsrik i rollen ser vi en gedigen bakgrund inom marknadsföring och/eller försäljning samt besitter en god förståelse för CIO:er och IT-chefers vardag och utmaningar. Vidare är det meriterande att ha erfarenhet av projektledning och koordinering.

Som person är du driven, har lätt att skapa förtroende och bygga nätverk. Du gilla att stå på en scen och triggas av utmaningen av att bygga ditt och IDG:s nätverk.

Intresserad? Ansökan

Är du intresserad av att bli vår nya kollega är du välkommen med din ansökan snarast. Tjänsten I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Grahn via marcus.grahn@dfind.se. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it.

Varmt välkommen med din ansökan - Intervjuer och urval sker löpande.

Om IDG

IDG är världens ledande databasdrivna techmedia, event och marknadsföringsföretag. Vi är den nya modellen för ett modernt medieföretag, med en datadriven strategi och marknadsmöjligheter som accelerar inköp och fördjupar engagemang. www.idgsverige.se

CIO är en produktlinje som finns inom IDG i 72 länder. Sedan 2002 så stöttar CIO Sweden CIO:s, CEO:s, CDO:s, och andra befattningar som är involverade i större IT-investeringar, i deras digitala transformation. Vi ger senaste nytt om teknikskiften och leverantörsnyheter, CIO-intervjuer, insikter, fördjupning, statistik och trender. Allt för att målgruppen ska kunna skapa konkurrenskraftiga företag genom rätt strategiska investeringar, ledarskap och nyttja IT på bästa möjliga sätt. www.cio.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind IT är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på IT. Vi jobbar för att andra ska lyckas. Vår målsättning är att våra kandidater hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.