Nordic E-commerce Coordinator, Stockholm.

Nordic E-commerce Coordinator, Stockholm.

Vill du arbeta i nordens ledande företag inom en spännande och rolig bransch?
Har du intresse och kunskap inom CMS/PIM och ett brinnande intresse för kundservice med en administrativ ådra?
Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Tjänsten som Nordic E-commerce Coordinator innebär att du kommer arbeta i ett nordiskt team med några av våra största kunders webshoppar. Vi söker dig som är kommunikativ, brinner för att ge kunderna en god service och har förståelse för e-handel.

Om tjänsten

I rollen som E-commerce Coordinator är du en viktig länk mellan kunderna, våra kundansvariga projektledare och våra leverantörer. Bland arbetsuppgifterna kan nämnas:

Support mot företagets B2B-kunder via mail, chatt och telefon

Orderhantering

Inköp och lageroptimering

Uppdatera innehåll i webshopar

Vara behjälplig vid övrig orderhantering

Om dig

För att vara lyckosam i rollen som E-commerce Coordinator ser vi gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet av ovan beskrivna arbetsuppgifter. Då vi både har svenska, nordiska och internationella kunder måste du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Som person ser vi gärna att du är initiativrik, självgående, prestigelös och gillar ett högt tempo. Du kommer att samverka både med kontorskollegor i Stockholm och jobba i ett team med representanter från Norge, Danmark och Finland. Du kommer in i en organisation med korta beslutsvägar därav ser vi gärna att du är flexibel som person, kan hantera flera saker samtidigt och bidrar med positiv energi till gruppen.

Placering & start

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.
Start efter överenskommelse.

Ansökan

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser med stort intresse fram emot din ansökan.

Skicka CV och personligt brev till:

Sofie.loberg@idegroup.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://idegroup.se
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om IDÉ House of Brands

Med en omsättning på ca 600 MKR, verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island, och ca 150 medarbetare är IDÉ House of Brands Nordens ledande leverantör av produktmedia: Profilprodukter, profilkläder, expoprodukter, gåvor, arbetskläder mm. Koncernens huvudkontor ligger i Dröbak, Norge. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Mölndal och Lund.