DevOps Engineer till ICA Gruppen, Stockholm

DevOps Engineer till ICA Gruppen, Stockholm

Förenkla och förbättra livet för ICAs utvecklingsteam genom att driva vår DevOps toolchain framåt som DevOps Engineer i Stockholm!

Vi på ICA Gruppen jobbar med tjänster och lösningar som sträcker sig över hela ICAs koncern. De senaste åren har vi arbetat för att etablera DevOps, som arbetssätt och med centraliserade förmågor, då det är en viktig pusselbit i vår fortsätta digitalisering. Ditt framtida team, Continuous Delivery Center, ansvarar för och utvecklar ICAs DevOps toolchain. Förutom vårt agila arbetssätt och vår ambition att automatisera så mycket som möjligt kännetecknas vi av inställningen att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.

ICAs DevOps toolchain anpassas kontinuerligt efter nuvarande och framtida behov och består idag av består idag av Gitlab, Elastic Search, Jenkins, Sonartype Nexus, SonarQube samt Ansible Tower.

Vi erbjuder dig

Hos oss jobbar du i ett för koncernen viktigt område och i en roll som möjliggör att ICA kan hänga med i omvärldens förändringstakt, och fortsätta skapa värde för kunderna. Vi ger dig:
  • Ett utvecklande arbete där du har stora möjligheter till påverkan och utformning av ICAs toolchain. Vi erbjuder dig en roll där självledarskap, continuous learning och innovation är självklarheter.
  • En chef och ett team som driver arbetet enligt DevOps
  • En organisation som utforskar, testar och skapar nya vägar till smarta lösningar och stort kundfokus i stort och smått. En familjär arbetsplats där allas idéer kan göra skillnad.
Det här gör du hos oss

En vanlig vecka består av kodning, automationer, problemlösning, sprintplanering, demos, ärendehantering och tvärfunktionella samarbeten för att hitta de bästa lösningarna för alla de 40-tal team som nyttjar vår toolchain. Vårt mål är att ha en toolchain som är en självklarhet för utvecklarna att använda, oavsett om deras lösningar ligger i ICAs Datacenter eller i olika molnlösningar. Förutom att kontinuerligt utveckla vår toolchain med flera releaser varje vecka, coachar vi utvecklarna på ICA i hur de kan optimera sitt arbete med hjälp av vår toolchain. Du bidrar även i strategiska samarbeten inom ICA Gruppen för att säkerställa ICA digitala resa och koncernens DevOps mognad.

Ditt team och arbetsplats

Teamet idag utgörs av sex kompetenta och engagerade kollegor som dagligen samarbetar med mind set att arbeta tillsammans för att säkerställa kunskapsöverföring, hög kvalité och transparens i tekniska beslut. Ytterligare någon som värnar om samarbetet är din framtida chef Carolin, som dessutom säkerställer att röja hinder och låter teamet vara drivande i besluten kring de tekniska lösningarna.

Vi har en flexibel inställning till att variera arbete på kontoret med arbete hemifrån. När du är på plats kommer du att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station.

Mer om dig

Vi förväntar oss att du ska bidra med strategiska och långsiktiga perspektiv för hur vi ska förbättra vår toolchain. Dessutom är självledarskap en självklarhet och även förmågan att samverka samt leda verksamheten i best practices inom DevOps. Vi tror att du är ansvarstagande, ödmjuk och kan navigera i en komplex organisation.

Vi ser framför oss att du har mångårig erfarenhet av DevOps, gärna i en hybrid molnmiljö där du förstår utmaningarna med molnet och on-prem. Din breda kunskap inom CI/CD-verktyg, Azure och utveckling kommer du ha stor nytta av här, när du fångar upp och förstår tekniska krav och utmaningar. Det är meriterande om du har kunskaper inom infrastruktur med fokus på Linux, GitHub Actions, Terraform och Kubernetes. Alternativt om du har en bakgrund som mjukvaruutvecklare med erfarenhet kring release hantering/konfigurering samt har gedigen erfarenhet av att utveckla CI/CD pipelines.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Gustaf Hallqvist Osterman
Telefon 0736544607
Email Mejla Gustaf Hallqvist Osterman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget.