ICA i Stockholm söker lösningsarkitekt

ICA i Stockholm söker lösningsarkitekt

Strategiskt viktig roll med möjlighet att sätta din prägel på ICA:s e-handel. Vi söker lösningsarkitekt som är duktig på Cloud!

Förenkla för ICA:s kunder att handla hem varor! Vi söker en lösningsarkitekt i denna centrala roll för ICA:s e-handel. Här kommer du att få driva arbetet och tillsammans med andra och förenkla och optimera affärsflöden för att få till riktig bra lösningar.

Ditt anställningserbjudande
 • En strategiskt viktig roll för ICA med stora möjligheter att sätta din prägel på arkitekturen
 • Möjlighet att få jobba på bolag som ligger i teknisk framkant där tex AWS / Azure är en självklarhet
 • Vara med och bidra till ICA:s E-handel 2.0
 • Att vara en del av ett välkänt företag som har fått pris för sitt miljöarbete
 • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
 • Tydliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa inom organisationen med många valmöjligheter framåt
 • Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen "ge mandat och ta eget ansvar"
Dina arbetsuppgifter
 • Jobba mot målbilder och iterativt bidra med värde för affären
 • Samarbeta tvärfunktionellt och fungera som brygga mellan olika avdelningar och team
 • Ta fram lösningsarkitektur själv eller tillsammans med andra arkitekt/team
 • Skapa relevanta vyer och kommunicera dem med utvecklare likväl som verksamhet
 • Kontinuerligt hålla dig uppdaterad av de komplexa flödena och hur allt hänger ihop och är beroende av varandra
 • Säkerställa att flödena är optimerade och fortlöpande komma med nya förslag för att effektivisera
Värt att veta

Här tillhör du organisatoriskt ICA e-com tech men kommer jobba med hela VUIT ((Verksamhetsutveckling & IT). I rollen jobbar du nära andra arkitekter och då i synnerlighet en annan lösningsarkitekt och en Enterprise arkitekt samt PO, Business analys och utvecklare. Du kommer även ha en nära dialog med Ocado som är vår samarbetspartner för e-handelsplattformen.

Våra förväntningar

Du älskar att jobba tvärfunktionellt och motiveras av att tillsammans med andra ta fram riktigt bra lösningar. Du gillar att skissa upp lösningar samt förmedla och förenkla flöden till andra på ett pedagogiskt sätt. Du är även bra på att ställa rätt frågor för att gå till kärnan med komplexa flöden och skapa dig en bild av hur allt hänger ihop och vilken påverkan det har av varandra. Du är pragmatisk, kommunikativ och har ett holistiskt tänk.

ICA E-com började sin molnresa för ca 5 år sedan vilket innebär att allt i princip ligger i molnet idag. En del andra avdelningar på ICA har dock fortfarande molnresan framför sig och vi ser därför gärna att du har erfarenhet av en mixad arkitektur med både on-preem och molnlösningar. Du drivs dock i första hand av att optimera molnarkitekturen. ICA använder sig av både AWS och Azure. Utöver ovan är bra om du har erfarenhet av distribuerade system samt god förståelse av REST-API och event driven arkitektur.

Du kommer att ha många kontaktytor varför det är viktigt att du kan uttrycka dig obehindrat på både svenska och engelska.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Email Mejla Sandra Peiper
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.