ICA i Stockholm söker frontendutvecklare (Vue.js)

ICA i Stockholm söker frontendutvecklare (Vue.js)

Tongivande roll där gränssnitt värderas högt i nära samarbete med andra frontend-utvecklare och UX på ICA!

Vill du jobba med Vuj.js på ICA i Stockholm och vara den centrala punkten som håller ihop gränssnittet för alla ICA:s butiker? Här blir du en del av ett autonomt team med stort ägandeskap där ni tillsammans bygger en smart och framtidssäkrad plattform för ungefär 45000 av ICA:s medarbetare.

Ditt anställningserbjudande
  • Möjlighet att ta lead för användarupplevelsen för alla ICA:s medarbetare som i längden ökar servicen till våra kunder
  • En vardag med stor kompetensspridning både inom och mellan teamen och kraften av olika perspektiv där man gemensamt motiveras av att bygga den bästa plattformen som används av ICA:s medarbetare dagligen
  • Vara med i ett uppstartskede där du får vara med och forma team, identitet och arbetssätt
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa inom organisationen med många valmöjligheter framåt
  • Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen "ge mandat och ta eget ansvar"
Dina arbetsuppgifter

I din roll som Frontend-utvecklare kommer du bl.a. att utveckla och underhålla vårt komponentbibliotek som används av många utvecklare inom ICA. I rollen ingår även att:
  • Utveckla Frontend funktioner inom portalen MinButik
  • Ansvara för att vi har gemensamma och funktionella komponenter som är användbara inom hela MinButik
  • Stötta kollegor som integrerar sina appar i MinButik
  • Underhålla och optimera plattformen och leda plattformen vidare till nya nivåer
Värt att veta

Du kommer att ha din hemmabas i core teamet som består av 7 andra medarbetare med rollerna frontend- och backend-utvecklare, PO, DevOps och scrummaster samt nära samarbete med UX. Du kommer även i daglig kontakt med 8 andra utvecklingsteam.

ICA:s moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

Våra förväntningar

Du är duktig inom Frontend och ar din bas i Javascript och ramverk som Vue, React, Angular och/eller Svelte. Vi ser gärna att du även har kunskap inom CSS/SASS, HTML och automatiserad testning. Du gillar självklart teknik, molntjänster och tycker Microservices är extra spännande. Du gillar att vara en central punkt med många kontaktytor och har en stark tro på att den bästa lösningen är ett resultat av samarbete. Du trivs i rollen som "enabler", gillar att komma med idéer, är modig och motiveras av att coacha andra.

Rollen kräver att du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Email Mejla Sandra Peiper
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.