ICA e-com söker systemutvecklare inom Java

ICA e-com söker systemutvecklare inom Java

En e-handel som används av hundratusentals människor varje vecka, den kan du som systemutvecklare förbättra nu när den förnyas!

Vill du att ICA:s kunder fortsatt ska kunna spara massa tid på inköp av livsmedel genom en effektiv e-handel? Vi söker en systemutvecklare inom Java till ICA i Stockholm som vill fortsätta utvecklas och utveckla vår E-handel. Här välkomnas du in i ett självbestämmande team med mycket skratt och får jobba med en väldigt omtyckt produkt som underlättar för många i deras vardagliga liv.

Ditt anställningserbjudande
  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt bolag med en produkt som har 500 tusen unika besökare i veckan
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra.
  • En datadriven och användarcentrerad organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
  • Ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt.
Dina arbetsuppgifter

Som Java-utvecklare för ICAs e-handel är du en del av vår "handla mat på nätet" - satsning! Vi vill kunna fortsätta vara den mest älskade butiken på nätet och optimera vår e-handel. Du kommer att vara en del i vår resa med att ständigt förbättra plattformen både för ICAs användare när de handlar digitalt och den enskilda ICA-handlaren. Här får du vara med under en intressant tid där vi just nu byter e-handelsplattform. Mer specifikt kommer du att:
  • Vidareutveckla och underhålla vår nuvarande plattforms backend i Java
  • Nyutveckla lösningar och se till att vi landar den nya plattformen i AWS
  • Arbeta agilt i ett inspirerande team med kunniga kollegor där ni har utrymme att ta egna beslut kring arkitektur och arbetssätt
Värt att veta

Du kommer tillhöra området Ecom som omfattar ca 50 personer uppdelade på sex tvärfunktionella och självbestämmande team. Du blir en del av en flexibel organisation med högt i tak. Din erfarenhet, personlighet och ditt intresse kommer avgöra vilket team du placeras i. Utöver de andra Utvecklarna i ditt team kommer du arbeta nära bland annat Produktägare och Testare.

På ICA vill vi ligga i teknisk framkant! Därmed ges vi utrymme två dagar i månaden för att kunna lära oss nya tekniker, verktyg och framföra nya spännande idéer.
ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna, Stockholm, nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

Våra förväntningar

Vi söker dig med något eller några års erfarenhet som utvecklare och som vill vara med och utveckla framtidens e-handelslösningar. För att trivas i rollen ser vi att du tar ansvar från idé till leverans och uppföljning. Då vi arbetar agilt och nära varandra i teamen uppskattar du att samarbeta och har en positiv inställning. Du delar gärna med dig av erfarenheter till dina kollegor och lyssnar gärna in på det dina kollegor delar med dig.

Du har ett stort tekniskt intresse och har erfarenhet av backendutveckling i Java samt erfarenhet av databaser. Har du erfarenhet av andra programmeringsspråk är detta meriterande. Det är även positivt om du har erfarenhet av CI/CD, utvecklat lösningar i AWS och arbetat enligt DevOps.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Email Mejla Sandra Peiper
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.