Backend utvecklare (.NET core) till ICA Stockholm

Backend utvecklare (.NET core) till ICA Stockholm

Utveckla en av ICA:s viktigaste plattform som används av alla ICA:s butiker och handlare! Vi söker en vass Backend utvecklare

Här välkomnas du in i en kultur där lagkänsla och teamarbetet är grundpelarna! Vi på ICA ser till så att varje medarbetare trivs och tror att det gör att vi alla presterar bättre. Är du tekniskt driven och vill verka i en roll som möjliggör för andra team att jobba effektivare? Har du dessutom extra kärlek till Kubernetes, Azure och NET core? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Ditt anställningserbjudande
  • En vardag med stor kompetensspridning både inom och mellan teamen och kraften av olika perspektiv där man gemensamt motiveras av att bygga den bästa plattformen som används av ICA:s medarbetare dagligen
  • Vara med i ett uppstartskede där du får vara med och forma team, identitet och arbetssätt
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter och möjlighet att växa inom organisationen med många valmöjligheter framåt
  • Högt förtroende för individen där vi jobbar enligt principen "ge mandat och ta eget ansvar"
Dina arbetsuppgifter

Teamet är under expansion och i en spännande fas med målet att skapa robusta, skalbara och användarvänliga lösningar för handlare och medarbetare i butik. Du kommer bl.a:
  • Tillsammans med core teamet ansvara för plattformen
  • Utveckla, optimera och förvalta plattformens gemensamma tjänster
  • Säkerställa att tjänsterna hela tiden fungerar både ur ett förvaltnings- och arkitekturperspektiv
Värt att veta

Du kommer att ha din hemmabas i core teamet som består av 7 andra medarbetare med rollerna frontend- och backend-utvecklare, PO, DevOps och scrummaster samt nära samarbete med UX. Du kommer även i daglig kontakt med 8 andra utvecklingsteam.

ICA:s moderna kontor ligger i Solna nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

Våra förväntningar

Vi söker dig som är en problemlösare och vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du lockas av möjligheten att få komma in i ett team där inte allt är satt utan där det finns stora chanser att påverka både produkt som arbetssätt framåt. Du har din bas i .Net Framework (C#) med bra erfarenheter av att bygga applikationer och tjänster i molnet. Du har ett stort intresse för Arkitektur, Azure, och Kubernetes samt förståelse för Microservices. Vi jobbar gärna testdrivet och har en etablerad DevOps kultur. För dig är det en självklarhet att jobba med helheten och van att jobba utifrån tanken att "You Build It, You Own It".

Som person gillar du att samarbete och tror starkt på att den bästa lösningen är ett resultat av samarbete. Här premieras det att man tar egna initiativ och att man kommer med idéer om hur saker ska byggas eller lösas! Då vi är en stöttande funktion mot flera andra team är det också viktigt att du gillar variation och snabbt kan växla mellan olika uppgifter.

Vi ser att du talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.

Intresserad?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Ada Digital
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.