Backend-utvecklare (.NET Core) till ICA Stockholm

Backend-utvecklare (.NET Core) till ICA Stockholm

Ser du möjligheter med digital innovation och vill utveckla en av Sveriges största sajter? ICA söker .NET Core utvecklare!

Här blir du en del av ett sammansvetsat autonomt team som jobbar iterativt för att hela tiden skapa värde till ICA:s kunder. ICA tycker att digital innovation är det bästa som hänt branschen och som backend-utvecklare kommer du att få skapa framtidens digitala lösningar. I nära samarbete med andra får du möjlighet att skapa riktig kundnytta och utveckla en av Sveriges största sajter!

Vill du förbättra vardagen för ICA:s kunder och bli en del av ett bolag som jobbar med innovation? Då ser vi fram emot din ansökan!

Vi erbjuder dig
  • Tillfället att jobba med produkter som har 170 miljoner besök och närmare 500 miljoner sidvisningar per år
  • Flera spännande initiativ i närtid såsom plattformsbyte och projekt kopplat till kundlojalitet
  • Bli en del av en organisation med en vänlig och hjälpsam kultur med tydliga mål som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra
  • En datadriven och användarcentrerad organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som backend-utvecklare på ICA kommer du att tillhöra avdelningen som ansvarar för ICA.se, ICA Appen, Matkassen, Självscanning, MonIca (Voice) samt Mitt Ica-terminaler som står i butik. Din huvuduppgift kommer vara att utveckla ICA.se som är Sveriges största receptsajter. Du kommer jobba datadrivet och experimenterar, testar och utvärderar gärna för att hitta bästa lösningen.

Du kommer bland annat att:
  • Vidareutveckla och förvalta ICA:s digitala produkter
  • Involveras i spännande initiativ kopplat till att göra ICA:s produkter ännu vassare
  • Arbeta agilt med ständiga förbättringar
  • Jobba med continuous delivery och continuous integration
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Digital Experience som idag består av 5 tvärfunktionella produktteam. I ditt närmaste team finns andra utvecklare, produktägare, scrummaster, UX och designer. Du jobbar även nära arkitekter, testautomatiserare och devops. Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

Mer om dig

Vi söker dig som gärna tar ansvar från idé till leverans och uppföljning och ser det som en självklarhet att vilja skapa produkter som förenklar vardagen för ICA:s kunder. Du är teamorienterad och ser att bästa lösningen ofta är ett resultat av samarbete och ser fördelar med par- och/eller mobprogrammering. Du är van att jobba med transaktionsintensiva system och har framförallt ett driv att förstå ICA:s kunder för att utveckla produkter som ICA:s kunder vill ha.

Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av .NET Core, Enhetstester, Episerver, REST. Det är mycket positivt om du har ett intresse för frontend (med erfarenhet av Vue.js eller liknande,) samt har byggt lösningar i Azure, Microservicearkitektur och kan sätta upp CI/CD-flöden.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Mer info
Kontaktperson Sandra Peiper
Telefon 0709-563946
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://adadigital.se
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se