Maskinoperatörer till Hyperion

Maskinoperatörer till Hyperion

Vem är du?

Du är en självgående och erfaren maskinoperatör med stort eget driv. Du vill arbeta i en flexibel och spännande produktionsmiljö som präglas av ett starkt teamwork och ständiga förbättringar. Varje medarbetare är viktig och tillsammans arbetar vi för att nå högt uppsatta mål! Hyperion Materials & Technologies söker maskinoperatörer till produktionsenheten i Västberga, södra Stockholm.

Om Hyperion

Hyperion Materials & Technologies tillverkar hårda och superhårda material samt erbjuder effektiva och skräddarsydda applikationslösningar för olika branscher. Vi strävar efter att ta fram de bästa och mest innovativa lösningarna för kunder över hela världen med stort fokus på forskning och utveckling.
Hyperion är belägna i Västberga i södra Stockholm och arbetsplatsen präglas av glädje, mångfald och inkludering. Bolaget har tidigare varit en del av den globala Sandvikkoncernen, men nu pågår arbetet med att bygga upp Hyperion som ett fristående företag. Detta innebär stora möjligheter för framtiden!

Det här kan du förvänta dig från oss:

 • Utvecklande arbetsplats där du har möjlighet att växa
 • Spännande produktionsmiljö
 • Flexibelt arbete
 • Starkt teamwork och laganda
 • Centralt läge på arbetsplatsen
 • Högt i tak
Arbetsuppgifter som maskinoperatör hos Hyperion

Som maskinoperatör arbetar du i ett sammansvetsat team bestående av andra operatörer för att nå avdelningens mål. Arbetsuppgifterna omfattar flera områden inom tillverkningsprocessen såsom pressning, formgivning, sintring, svarvning, slipning, kontroll, märkning och packning.

Som maskinoperatör på Hyperion får du arbeta under stort eget ansvar i en miljö där initiativtagande uppmuntras. Produktionsenheten arbetar aktivt med lean och förbättringsarbete för att kunna erbjuda de bästa och mest innovativa lösningarna.

Är du personen vi söker?

Vill du vara med på en spännande resa där vi tillsammans bygger upp Hyperion och tar företaget till nästa nivå? Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare med stort intresse för det tekniska arbetet och en vilja att skapa en produktionsmiljö i världsklass.

Som person besitter du ett tålamod och en noggrannhet som gör att du ständigt förbättrar företagets tillverkningsprocesser. Du är kvalitetsmedveten och har hög arbetsmoral samt förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du ser lösningar när utmaningar uppstår och genom att arbeta inom flera olika arbetsområden får du utlopp för ditt driv och din flexibilitet. Du tar för dig och är självgående i ditt arbete. Du är en fena på att läsa ritningar och hanterar mätdon med stort engagemang, inget lämnas åt slumpen.

Det är meriterande om du har truckkort och certifikat för säkra lyft, för rätt kandidat kan detta i annat fall tillhandahållas genom internutbildning. Erfarenhet av CNC-styrda maskiner och programmering i CAD/CAM är meriterande och detsamma gäller intresse och erfarenhet av lean och förbättringsarbete.

Övrig information
 • Krav: Gymnasieutbildning med inriktning mot industri, alternativt motsvarande kunskaper som förvärvats på annat sätt
 • För att vara självgående bör ha flerårig erfarenhet av verkstadsjobb sedan tidigare
 • Start: Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Skift
 • Placering: Västberga, Stockholm
Kontakt/Ansökan 


Vår rekryteringspartner Infinity HR är ansvarig för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Anton Fredriksson, 070-3115159. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.

Ansök genom att klicka på ansök och sedan finns ansökningsformuläret under annonsen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hyperion Materials & Technologies ("Hyperion") is a global solution provider for effective applications of hard and super-hard materials. With heritage as the world's premier cemented carbide, diamond and cubic boron nitride producer, our offering is based on premium products that can be engineered and designed to meet the dynamic demands of different industrial applications. With approximately 1,400 employees worldwide, we have well-established technologies and facilities spread across the globe, which support a sales network that interfaces with our customers. Our headquarters are in Columbus, Ohio.