Inköpsplanerare, Stockholm Sköndal

Inköpsplanerare, Stockholm Sköndal

Vill du bli en del av ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt? Är du en driven, noggrann och positiv person som vill bli vår nya kollega? Då kan det vara dig vi söker som vikarierande Inköpsplanerare till vårt huvudkontor i Stockholm!

Bakgrund
Hydroscand är marknadsledande i Skandinavien inom tjänster och lösningar för slang- och ledningskomponenter, och finns idag i 20 länder. I Sverige har vi närmare 70 slangservicebutiker och ett 60-tal SlangExpress-bussar. Till vårt huvudkontor i Sköndal, Stockholm, söker vi nu en vikarierande Inköpsplanerare under ett års tid (1 februari 2023 - 31 januari 2024).

Vi tror att denna tjänsten är en bra ingångstjänst för dig som vill arbeta inom logistik och supply chain. Kanske har du tidigare erfarenhet inom området eller så har du just avslutat en relevant utbildning. Vi tror att det är fördelaktigt för dig i rollen som Inköpsplanerare om du har en grundförståelse för logistik, inköp och dess olika flöden. Dock är det viktigaste för oss att du är en ansvarstagande, strukturerad och positiv person som bidrar med skratt och trivsel i arbetsgruppen.

Du kommer att tillhöra Logistikavdelningen, varav tre medarbetare som också är Inköpsplanerare. Tillsammans arbetar ni för att nå uppsatta mål för både leveransprecision och lagervärde.

Arbetsuppgifter
Som Inköpsplanerare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att säkerställa och skapa bästa möjliga logistikflödet mellan vårt centrallager eller leverantör, huvudlager och filialer.

I rollen som Inköpsplanerare ingår följande arbetsuppgifter:
 • Ansvar för ett antal leverantörer - daglig kontakt, beställningar, uppföljning mm.
 • Analysera nya beställningspunkter för att säkerställa en hög leveransprecision
 • Logistikstöd till våra filialer/butiker
 • Förbättringsarbeten i det dagliga arbetet
 • Uppdatera parametrar och data som påverkar orderflödet i affärssystemet
 • Ändra leveranstider på lagda beställningar
  Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning - gärna med inriktning mot logistik, alternativt några års relevant arbetslivserfarenhet. Som person tror vi att du kundorienterad och har en känsla för service.

  Du bör behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift samt ha goda kunskaper i Officepaketet, framför allt i Excel. Det är meriterande om du även har erfarenhet från att jobba i affärssystem, särskilt Microsoft Dynamics AX.

  Är du intresserad?
  För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Adam Wickström (Supply Chain Manager) på telefon: 08-555 990 25.

  Sista ansökningsdag är den 2 januari 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

  Tjänsten är ett vikariat under tidsperioden, 1 februari 2023 - 31 mars 2024

  Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

  För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 24 jan 2023 (58 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

  När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.