Fältsäljare, Stockholm

Fältsäljare, Stockholm

Är du en social och serviceinriktad säljare som söker ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt? Vill du spela en viktig roll på ett branschledande företag, där du arbetar med uppsökande försäljning ute i fält? Då kan det vara dig vi söker som vår nya fältsäljare i Stockholm!

Vad innebär tjänsten?
Som fältsäljare på Hydroscand arbetar du målinriktat i din strävan efter att utveckla försäljningen med hjälp av företagets affärsidé.

"Hydroscand är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder tjänster samt lösningar för slangar, kopplingar och relaterade produkter genom en kunddriven och decentraliserad organisation."Dina huvuduppgifter blir att arbeta med uppsökande verksamhet och vara närvarande ute hos kunden. Du genomför och planerar aktiviteter som ska generera lönsamma affärer för såväl kunden som företaget, på kort och lång sikt.

I rollen som fältsäljare ingår följande arbetsuppgifter:
 • Utveckla affärer inom sitt distrikt och inom ramen för Hydroscands affärsidé.
 • Att i arbetet ha en löpande kommunikation med kunden för att utgå från dennes behov.
 • Att aktivt bearbeta berörda kundsegment, varugrupper och distrikt enligt marknadsplan.
 • Att upprätta offerter enligt gällande rutiner i företaget.
 • Att säkerställa att kundavtal är förankrat i affärssystemet.
 • Att uppdatera priser när nettoprisavtal förekommer.
 • Att gå igenom kundens krav på reklamationshantering, vid upprättande av kundavtal, och jämföra med Hydroscands rutin, vid avvikelser ska detta ske i samråd med platschef eller regionchef.
  Du kommer att utgå från någon av våra filialer i Stockholm och arbeta i hela regionen. Du rapporterar till försäljningschefen och tillhör ett säljteam med tre medarbetare.

  Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt på ett företag som är under stark expansion, med kund och kvalitet som starka hörnstenar.

  vem är du?
  För att trivas i rollen som fältsäljare bör du vara lyhörd, ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av B2B-försäljning, ett stort engagemang samt en känsla för service. Dessutom vill vi att du har en mycket god social kompetens och en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare.

  Vi ser det som ett plus om du har motorintresse och tidigare erfarenhet av branschen. Vidare är det meriterande med lokal kännedom av marknaden. B-körkort är ett krav.

  Vad erbjuder vi?
  Vi ställer höga krav på våra säljare och i gengäld erbjuder vi rätt person en stor frihet i arbetet med att driva och utveckla verksamheten. Du kommer att jobba med ett kunnigt, serviceinriktat och välfungerande team i region Stockholm. Tillsammans får ni de bästa förutsättningarna för att lyckas i arbetet med att skapa nya affärer.

  Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

  Är du intresserad?
  För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Christer Ellgren (Försäljningschef) på telefon: 08-60 42 042

  Sista ansökningsdag är den 5 december 2022 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

  Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

  För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
  Mer info
  Område Stockholms stad
  Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 7 jan 2023 (37 dagar kvar)

  Om arbetsgivaren

  Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

  När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.