Arbetsledare lager, Sköndal

Arbetsledare lager, Sköndal

Nu söker vi en engagerad arbetsledare till vårt huvudlager i Sköndal. Har du truckkort och är en ansvarstagande person, som inte är rädd för att ta i när det behövs? Är du bra på att engagera andra och trivs med att ha många bollar i luften? Då kan det vara just dig vi söker!

Vad innebär tjänsten?

Som arbetsledare kommer du, tillsammans med lagerchefen, att driva och leda det dagliga arbetet. Lagret består av 30 medarbetare, varav en lagerchef och fyra arbetsledare. Som arbetsledare har du inget personalansvar, men du kommer att leda och fördela arbetet samt coacha medarbetarna framåt i deras dagliga arbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:
  • Delegera det dagliga arbetet.
  • Aktivera och ta ut överförings- och försäljningsorder.
  • Schemalägga personal.
  • Besvara email och samtal.
  • Vara behjälplig där det behövs på lagret.
  • Göra saldojusteringar.
  • Fylla på varor.
  • Inventera.
  • Uppdatera arbetsrutiner.
  • Ha kontakt med transportbolag för att säkerställa leveranser.
Vid behov kan övertid på helger förekomma.

Vem är du?

Du är trygg i dig själv och har erfarenhet av att leda och fördela arbete inom lager eller industri. Du är kommunikativ och bra på att hantera stress.

För att trivas i rollen bör du trivas med att ha flera bollar i luften samtidigt. Du har god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer, med både kunder och medarbetare. Vidare har du lätt för att ta till dig information och vana att arbeta i Officepaketet och Outlook, eller liknande program.

B-körkort och truckkort är ett krav. Kunskaper i affärssystemet AX samt ASTRO är meriterande.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Alexander Classon (lagerchef) på telefon: 08-555 990 75, eller Johan Ekelöf (logistikchef) på 08-555 990 16.

Sista ansökningsdag är den 4 juli 2022. Urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från bemanningsföretag.

För mer företagsinformation vänligen besök Hydroscands webbplats, hydroscand.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 19 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.