Är du vår näste CAD-ritare och en fena på SolidWorks?

Är du vår näste CAD-ritare och en fena på SolidWorks?

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta på ett expansivt familjeföretag som sätter kunden och kvalitet i första rummet? Gillar du att jobba i en internationell miljö och vill bli en del av vår teknikavdelning på kontoret i Sköndal så är det dig vi söker.

VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?
Som ritare blir din huvudsyssla att skapa CAD-ritningar av kopplingar där du mäter upp kopplingarna från våra leverantörer och gör tillverkningsritningar. Du har en uppgift att skapa och lägga upp 3D-modeller på vår hemsida. I rollen ingår även att skapa förutsättningar för att upprätthålla god kvalitet genom att vara systemadministratör för vårt PDM system där ritningar och rapporter sparas och skapa underlag för utfallsprovning och utföra dessa.

Du kommer att tillhöra teknikavdelningen och samarbeta med bland annat produktchefer och inköpare i våra bolag runt om i Europa och även våra utländska leverantörer för att samla in 3D underlag och prover.

VEM ÄR DU?
Du bör ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av CAD-ritning. Vi ser gärna att du har en relevant gymnasieutbildning där CAD ritning har ingått. Erfarenhet av CAD-verktyg är ett krav och erfarenhet av Solid Works meriterande.

För att trivas i jobbet tror vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder, leverantörer och medarbetare. Då företaget är ISO-certifierat läggs också stor vikt vid rutiner och struktur och vi tror att du är noggrann och gillar att ha koll på detaljerna. Då det förekommer mycket kontakt med utländska leverantörer bör du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Magnus Andersson (avdelningschef Teknik) på telefon: 08-555 990 31.

Varmt välkommen att skicka din ansökan via länken
https://hydroscand.teamtailor.com/jobs/1130438-ar-du-var-naste-cad-ritare-och-en-fena-pa-solid-works/applications/new?_ga=2.151705149.589734057.1617693857-562155267.1617693857

Sista ansökningsdag är den 30 april 2021 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag

För mer företagsinformation besöker Du vår hemsida www.hydroscand.com & www.hydroscand.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydroscand.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VI ÄR DIN NÄRMASTE SLANGSERVICE

Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter.

I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster.

Välkommen till Hydroscand!