Arbetsledande Snickare

Arbetsledande Snickare

Husverket söker en kommunikativ snickare/arbetsledare för montering av nyckelfärdiga modulhus!

Arbetsbeskrivning:

Nu söker Husverket en lösningsorienterad, handlingskraftig snickare som har lätt för att kommunicera med kunder på ett tydligt och smidigt sätt. Personen vi söker behöver ha erfarenhet av arbetsledning då denna tjänst även på sikt kan leda till att arbetsleda ett monteringsteam på 3-4 personer.

Arbetet består i huvudsak av att montera och färdigställa våra Attefallshus och övriga modulhus ute hos våra kunder i Sverige. All vår produktion av nyckelfärdiga modulhus sker i våra egna fabriker i Litauen. Husmodulerna fraktas sedan med lastbilstrailer till den plats i Sverige där kunden har sin tomt. Modulerna lyfts på plats med en kranbil och där börjar ansvarsområdet för den person vi söker. I dina arbetsuppgifter ingår att placera husmodulerna på rätt plats på en färdiggjord grund. Därefter ska huset färdigställas i sin helhet så att en slutkontroll kan ske tillsammans med kund på plats. Slutkontrollen/besiktningen och genomgång av skötselanvisning på huset med kund ingår även i dina arbetsuppgifter. Vid anmärkningar på huset efter en slutbesiktning så ska dessa anmärkningar åtgärdas så att kunden kan få nycklarna och flytta in i sitt nya hus så fort som möjligt.

Din profil:
  • Du ska ha en gymnasieexamen inom bygg & anläggning. Alternativt har du goda kunskaper från att ha utfört snickeriarbeten med fokus på husbyggnation eller utbyggnationer under minst 3 år.
Om du har tidigare erfarenhet av att montera husmoduler och arbetat med montering av Prefab väggar via en mobilkran så är det meriterande.
  • Du bör ha erfarenhet av att arbetat som arbetsledare/byggledare, eller är mogen för att ta ett sådant kliv i karriären.
  • Du ska vara en huvudrepresentant för Husverket på fältet, och sköta kommunikationen och ge information till våra kunder på ett tydligt och trevligt sätt.
  • Du tycker om att resa och se nya platser i Sverige, arbetet kräver ca 2 övernattningar/vecka.
  • Du behöver ha minst B-körkort för att kunna köra Husverkets servicebil mellan de olika leveransplatserna i hela Sverige.
  • Du behärskar det svenska språket samt engelska i tal och skrift.
  • Datorvana krävs då all dokumentation och avrapportering sker digitalt i olika program
Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Skicka i din ansökan till info@husverket.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Holm
Telefon 08-38 43 80
Email Mejla Thomas Holm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husverket.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husverket AB är ett företag som drivs av privata ägare med visionen att bidra till ett paradigmskifte inom husbranschen. Vi vill ligga i framkant och erbjuda en helhetslösning där kunden själv kan vara delaktig i att skapa sitt hus. För oss är det en självklarhet att beställning, handläggning, produktion, koordination och leverans ska vara en enkel och smidig process. Vi levererar ert drömhus och ni slipper huvudvärken.