Snickare för montering av Modulhus

Snickare för montering av Modulhus

Husverket söker snickare för montering av nyckelfärdiga modulhus

Arbetsbeskrivning:

Är du en snickare som är handlingskraftig och är lösningsorienterad? Vill du spendera din arbetsdag på ett stabilt och expansivt företag och arbeta ihop med trevliga kollegor?

Vi söker en snickare som ska montera och färdigställa våra Attefallshus och övriga modulhus ute hos våra kunder i Sverige. All vår produktion av nyckelfärdiga modulhus sker i våra egna fabriker i Litauen. Husmodulerna fraktas sedan med lastbilstrailer till den plats i Sverige där kunden har sin tomt. Modulerna lyfts på plats med en kranbil och där börjar ansvarsområdet för den person vi söker.

I dina arbetsuppgifter ingår att placera husmodulerna på rätt plats på en färdiggjord grund. Därefter ska huset färdigställas i sin helhet så att en slutkontroll kan ske på huset. Vid anmärkningar på huset efter en slutbesiktning så ska dessa anmärkningar åtgärdas så att kunden kan få nycklarna och flytta in i sitt nya hus.

Din profil:

Du ska ha en gymnasieexamen inom bygg & anläggning. Alternativt har du goda kunskaper från att ha utfört snickeriarbeten med fokus på husbyggnation eller utbyggnationer under minst 3 år.

Om du har tidigare erfarenhet av att montera husmoduler och arbeta med montering av Prefab väggar via en mobilkran så är det meriterande.

Du behöver ha minst B-körkort för att kunna köra Husverkets servicebil mellan de olika leveransplatserna i hela Sverige. Du behärskar det svenska språket samt engelska i tal och skrift.

Datorvana krävs då all dokumentation och avrapportering sker digitalt i olika program

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.

Skicka i din ansökan till info@husverket.se
Mer info
Kontaktperson Thomas Holm
Telefon 0702225740
Email Mejla Thomas Holm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Husverket AB är ett företag som drivs av privata ägare med visionen att bidra till ett paradigmskifte inom husbranschen. Vi vill ligga i framkant och erbjuda en helhetslösning där kunden själv kan vara delaktig i att skapa sitt hus. För oss är det en självklarhet att beställning, handläggning, produktion, koordination och leverans ska vara en enkel och smidig process. Vi levererar ert drömhus och ni slipper huvudvärken.