Säljare köttbutik

Säljare köttbutik

Vi söker förstärkning till vår kött/chark och ost butik i Östermalms Saluhall.
Vi ser att du har ett par års erfarenhet av kötthantering, bra matlagningskunskaper, är serviceminded och gillar direkt kundkontakt. Du får inte vara rädd för nya utmaningar och du bör vara mycket flexibil som person.
Mer info
Kontaktperson Teo Flavet
Email Mejla Teo Flavet
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.husmansdeli.se
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mitt i Östermalms Saluhalls fantastiska miljö finner du sedan 2005 Husmans Deli. En deli är en kombination av matservering och butik, där man kan välja mellan olika rätter av husmanskost och delikatesser att köpa med sig.
Hos oss finner du ett rikligt sortiment av vällagad husmanskost, i god harmoni med ett handplockat urval av spännande delikatesser samt ett noga utvalt sortiment av kött, charkuterier och ost från marknadens bästa leverantörer.
Hemmagjorda såser, marinader, dressingar, smör och aromrika oljor gör att ingenting saknas. Kort och gott tillagar och bereder vi själva så mycket som möjligt av våra varor, för att på så sätt säkerställa att det vi saluför lever upp till våra egna, höga krav.

För att göra våra varor ännu mer tillgängliga serverar vi nu alla möjligheten att inhandla delar av vårt sortiment via vår och Lisa Elmqvists e-handel, Mat Online.