Arbetsledare inom bygg till Husab

Arbetsledare inom bygg till Husab

Värdesätter du en trygg anställning i en familjär miljö med generösa förmåner och härliga kollegor? Vill du växa tillsammans med ett företag som siktar framåt? Då ska du söka dig till Husab!

Om rollen

Som arbetsledare på Husab kan du komma att arbeta med både ombyggnation och nybyggnation. Tillsammans med platschefen driver ni projekt framåt och som arbetsledare ansvarar du för produktionen och arbetsmiljön på plats. Det innebär att du leder och fördelar arbetet, hanterar tidplaner, aktiviteter, agerar BAS-U och gör vissa inköp. Du samarbetar gott med alla parter och utöver platschefen är några av dina närmaste kontaktytor projektadministration och underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete i större ROT-entreprenader och med tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll i liknande uppdrag och projekt. Du gillar ordning och reda på byggarbetsplatsen och hittar snabbt nya lösningar på gamla problem och har fokus på det gemensamma målet.

Sedan tidigare har du även:
  • God datavana och kan hantera Microsoft Office.
  • Goda kunskaper i engelska samt talar och skriver flytande svenska - du behöver kunna kommunicera med både beställare och UE.
  • Meriterande är någon form av ingenjörsutbildning.
  • Meriterande är också om du behärskar någon form av projekthanteringssystem, har kunskap i entreprenadjuridik samt har Bas U-utbildning.
Vill du veta mer om Husab? Surfa in på www.husab.se eller ta en titt på LinkedIn. Där hittar du även mer information om våra nuvarande byggprojekt.

Varmt välkommen med din ansökan! Ladda upp ditt CV och personliga brev på jobba.husab.se. Urval och tillsättning sker löpande så ansök så snart som möjligt. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Linn Johansson på Linn.johansson@husab.se.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Husab
Email Mejla Husab
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Husab
Hemsida https://husab.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)