Lärarvikarie

Lärarvikarie

Jobba som vikarie i förskola och skola via Humly och vår app.

Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor och skolor genom en egenutvecklad mobilapp. Vi söker personer som drivs av att jobba med barn och ungdomar och som vill göra skillnad i skolor i och runt Stockholm - hos oss kan du få ett givande extrajobb!

I ditt jobb så utgår du får vår app. Du anger inom vilka ämnen, årskurser och tider som du är intresserad av att jobba - utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag som matchar dig. Du väljer själv när och hur mycket du önskar jobba, det viktiga är att du kommer igång och utbildar. Hos Humly finns allt från enstaka uppdrag som sträcker sig från några timmar, till heltidstjänster under längre vikariat. Detta gör att du får det perfekta extrajobbet som student eller kan förgylla barnens utbildning när du gått i pension. Jobbet är också givande för dig som är mellan två jobb, vill testa något nytt eller för dig som helt enkelt vill dela med dig av din kunskap.

Att jobba som utbildare är utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vilken karriär du har i åtanke, eller vad du arbetat med tidigare.

Våra förväntningar på dig:
  • Du har avslutad gymnasieexamen
  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsföreningar eller liknande ungdomsverksamhet
  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska
  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsskolor i Stockholm
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på för- grundskole- eller gymnasienivå.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare, Lärare
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.humly.io
Sista ansökningsdag 7 aug 2021 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humly vill frigöra och lyfta fram potentialen hos flexibla utbildare. Vi vill vara en positiv kraft i samhället genom att hjälpa skolor och förskolor att uppnå sitt uppdrag att motivera och engagera barn och unga, även när ordinarie lärare saknas. För att uppnå detta utvecklar vi en digital marknadsplats, som utan onödigt krångel matchar flexibla utbildare med uppdrag i skolan så att drivkraften och kompetensen kommer eleverna till del. Humlys utbildare har sedan starten tillsatt över hundratusen utbildningstillfällen. Och vi söker ständigt fler som vill inspirera barn och ungdomar i förskola, grundskola och gymnasium runtom i landet. Humly är stolta över att premierats utmärkelserna: Årets Sociala Innovation 2015, Årets Samhällsentreprenör 2017, Sveriges representant till Nordic EdTech Award 2019 och grundarna Kristoffer och Gustav blev nominerade till Årets Unga Företagare 2018.