Jobba som förskolevikarie via Humly och vår app!

Jobba som förskolevikarie via Humly och vår app!

Humly matchar utbildare med vikariat hos hundratals förskolor genom en egenutvecklad mobilapp. Är du en person som gillar att jobba med barn och vill göra skillnad i förskolor - hos oss kan du få ett flexibelt och givande extrajobb!

I vår app anger du dagar och tider som du är intresserad av och utifrån dina preferenser får du sen tips på uppdrag. Du väljer själv bland dessa när och hur mycket du vill jobba. Hos oss finns uppdrag som sträcker sig från några timmar till hela dagar.

Att jobba på förskola är oerhört utvecklande på många plan och att träna upp sin ledarskapsförmåga är viktigt oavsett vart du befinner dig idag och vart du ska framöver. Lyssna gärna in på våra utbildare som berättar om sina erfarenheter via youtube länken till höger.

Våra förväntningar på dig:
  • Du har avslutad gymnasieexamen
  • Du har inlett studier på eftergymnasial nivå och/eller har annan relevant erfarenhet tillsammans med barn och ungdomar såsom engagemang inom idrottsförening eller liknande ungdomsverksamhet
  • Du har tillräckliga kunskaper för att kunna undervisa i svenska
  • Du bor inom rimligt avstånd från våra samarbetsförskolor i och runt Stockholm
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av lärarvikariat på förskole-, grundskole- eller gymnasienivå.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Förskollärare
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Hemsida http://www.humly.io
Sista ansökningsdag 10 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humly vill frigöra och lyfta fram potentialen hos flexibla utbildare. Vi vill vara en positiv kraft i samhället genom att hjälpa skolor och förskolor att uppnå sitt uppdrag att motivera och engagera barn och unga, även när ordinarie lärare saknas. För att uppnå detta utvecklar vi en digital marknadsplats, som utan onödigt krångel matchar flexibla utbildare med uppdrag i skolan så att drivkraften och kompetensen kommer eleverna till del. Humlys utbildare har sedan starten tillsatt över hundratusen utbildningstillfällen. Och vi söker ständigt fler som vill inspirera barn och ungdomar i förskola, grundskola och gymnasium runtom i landet.

Humly är stolta över att premierats utmärkelserna:
Årets Sociala Innovation 2015
Årets Samhällsentreprenör 2017
Grundarna Kristoffer och Gustav blev nominerade till Årets Unga Företagare 2018
Sveriges representant till Nordic EdTech Award 2019