Fastighetstekniker till Humlegården Fastigheter AB

Fastighetstekniker till Humlegården Fastigheter AB

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 88 anställda och äger 54 fastigheter till ett värde om 26,6 miljarder kronor (30 juni 2019). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

För mer information, besök www.humlegarden.se

Är du social, serviceinriktad och har flera års erfarenhet av att arbeta som fastighetstekniker? Trivs du i en roll där du är ansiktet utåt mot kunderna? Humlegården Fastigheter AB är ett fastighetsföretag beläget mitt i Stockholm city som äger och förvaltar drygt ett femtiotal kontorsfastigheter i Stockholmsområdet. Företaget erbjuder kontorslokaler med hög kvalité i attraktiva och karaktärsfulla fastigheter. Vår affärsidé är att långsiktigt äga, förvalta och utveckla egna kontorsfastigheter i Stor-Stockholm med hållbarhet, arkitektur, service och innovation i fokus.

Din roll
Som fastighetstekniker arbetar du i en varierande roll med ansvar för ett antal kommersiella fastigheter inom vårt fastighetsbestånd i Hagastaden/Hagalund. Du arbetar nära ansvarig servicetekniker för fastigheterna och tillsammans utgör ni ett team som ansvarar för driften, fastighetstekniken och hyresgästerna i fastigheten. Mer utförligt beskrivet ingår bland annat följande arbetsuppgifter i rollen:
  • Ansvara för daglig drift, tillsyn och skötsel, samt förebygga och planera underhåll och rondering i fastigheterna
  • Medverka i driftoptimering i fastigheterna och följa upp energiförbrukningen
  • Bevaka att fastighetens dokumentation är komplett samt driva mindre underhållsprojekt och se till att dessa blir besiktigade och datummärkta för garantiuppföljning.
  • Medverka i budgetarbetet för fastigheterna och tillsammans med projektledare genomföra de budgeterade underhållsarbeten i fastigheterna
Vidare rapporterar du löpande till Teknisk förvaltare gällande fastighetsdriften. Du tillhör ett Marknadsområdesteam med MO-chef, teknisk förvaltare, servicetekniker och fastighetstekniker.

Din profil
Vi söker dig som har några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter samt teknisk kompetens inom styrsystem och övriga tekniska system inom fastighetsbranschen. Du uttrycker dig väl i svenska språket i såväl tal som skrift. Att använda datorer som hjälpmedel är du bekväm med och körkort är krav.

Som person är du lyhörd och samarbetsorienterad då du arbetar nära såväl kunder som andra tekniker och funktioner inom Humlegården. Du är kreativ och flexibel och är inte rädd för att hitta nya vägar och möjligheter för att lösa ett problem.

Din ansökan
Låter detta som ett nästa steg för dig? Ansök senast den 15e december 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig Maria Sjöman, tel. 0727 47 42 42.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maria Sjöman
Telefon 0727 - 47 42 42
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://humlegarden.se/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (1 dag kvar)