Teknisk Förvaltare till Humlegården, Solna Strand

Teknisk Förvaltare till Humlegården, Solna Strand

Vill du arbeta i en organisation som brinner för att skapa miljöer där människor vill vara och dit man vill återkomma? Drivs du av att arbeta med tekniskt komplexa fastigheter och har erfarenhet av att arbeta nära hyresgästen? Nu söker Humlegården deras nästa tekniska förvaltare.

Om tjänsten

Humlegården arbetar ständigt med att förbättra och utveckla sitt fastighetsbestånd, att ligga i framkant är en självklarhet och att sträva efter en god arbetsmiljö i synnerhet. Rollen tillhör affärsområdes ytterstad med bestånd i Solna. I rollen som teknisk förvaltare agerar du som kitt mellan byggprocessen och förvaltningen. Du ansvarar för dina fastigheter, som har en kommersiell och industriell inriktning. Som teknisk förvaltare skapar du både en budget och affärsplan för fastigheten, samt en underhållsplan. Du arbetar nära marknadsområdeschefen och hyresgästerna, detta innebär ett nära samarbete med det interna teamet och våra hyresgäster.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sätta upp energimål och underhållsplan för varje fastighet.
  • Vid beslutade systemuppgraderingar av fastigheter, ansvara för att dessa blir utförda.
  • Projektering, upphandling och genomförande av installationsprojekt i fastigheterna
  • Medverka till att fastighetens miljöcertifiering bibehålls och/eller förbättras.
  • Stötta och leda teknikerna i det dagliga arbetet i fastigheterna som tex styr & övervakningssystem samt övriga tekniska system.
  • Ansvara för försäkrings och myndighetskrav uppfylls
  • Kundansvar gällande tekniska frågor med hyresgäster
  • Säkerställa en fullständig teknisk fastighetsdokumentation
Rollen rapporterar till chefen för teknisk förvaltning och utgår från Humlegårdens kontor i Solna Strand.

Är det här du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning, gärna inom teknik och fastighet, och som har några års erfarenhet av teknisk förvaltning. Vi ser också att du har erfarenhet av energioptimering och effektivisering.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat nära kunder så som hyresgäster, och om du har erfarenhet av styrprogram så som Larmia eller Siemens.

Som person är du ansvarstagande och van vid att ta initiativ för att driva ditt arbete framåt på ett självständigt vis. Då du arbetar med kunder och täta interna samarbeten ser vi att du är kommunikativ och har förmågan att på ett bra sätt både förmedla och ta emot information. Vi ser också att du tycker om att bygga relationer som präglas av tillit och förtroende. Slutligen tror vi att du trivs i en dynamisk miljö med förmågan att prioritera uppgifter på ett effektivt sätt.

För att lyckas i rollen som Teknisk Förvaltare ser vi att du talar flytande svenska, engelska är meriterande.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: installation, VVS, EL, projektledare, drift, underhåll, service, FM, Facility Management, uppdragsledare, byggprojektledare, förhandling, avtal
Mer info
Kontaktperson Louisa Torstensson
Telefon 08-12050423
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (108 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 88 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 35,1 miljarder kronor (30 juni 2020). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter. För mer information, besök www.humlegarden.se.