Humlegården Fastigheter söker affärsutvecklare med fokus på digitalisering

Humlegården Fastigheter söker affärsutvecklare med fokus på digitalisering

Gillar du problemlösning, digital transformation samt utveckling av affärer, organisationer och processer? I rollen som affärsutvecklare med fokus på digitalisering vill vi hitta bästa lösningen för att få ihop affär, organisation, kund och teknik. Vi vill att du ska vara med och utveckla, utvärdera, analysera samt vara projektledare för genomförandet av vår digitaliseringsresa i syfte att utveckla både Humlegården och våra kunders affärer.

Rollen
Då omvärlden förändras i allt snabbare takt och ny teknik och nya digitala kundbeteenden skapas vill vi vara med och erbjuda en enklare vardag för våra kunder utifrån detta. I rollen som affärsutvecklare med fokus på digitalisering förväntas du driva och delta i projekt från idé till klar lösning. Exempel på detta kan beröra digitala gränssnitt som vi utvecklar för våra kunder. Vidare ingår omvärldsbevakning och trendspaning, samt att omsätta detta till affärsmöjligheter för verksamheten. Genom att delta i analyser av olika slag kommer du tillsammans med teamet arbeta fram kunderbjudanden för framtidens kontor.

Du kommer tillhöra affärsutvecklingsteamet och rapporterar till vår Affärsutvecklingschef, men vara med och jobba med hela bolaget och i nära samarbete med IT. På Humlegården har vi en stark kultur som bygger på våra värderingar Engagemang, Kompetens och Ansvarstagande, där alla är med och bidrar.

Vem är du
För att lyckas i rollen ser vi att du är nyfiken och brinner för tekniklösningar som förenklar och kan förbättra för både dina kollegor och för Humlegården Fastigheters kunder. Du är analytisk och kan arbeta operativt, både driva och genomföra, dina nya kreativa idéer i organisationen samtidigt som du tycker det är roligt att leda människor genom förändringen. Du ska även ha intresse för att ta fram och effektivisera arbetssätt, metoder och processer. I rollen är det bra om man är affärsmässig och är duktig på avslut samt att man ser till Humlegårdens hela affär. Vi tror också att du är duktig i din kommunikation både vad gäller tal och skrift.

Bakgrund och personliga egenskaper
Du har relevant akademisk utbildning med ett par års praktisk erfarenhet kanske från retail, hotell eller annan spännande bransch. Du har erfarenhet av projektledning både gällande digitala lösningar samt serviceerbjudande.

Dina personliga egenskaper är att du är innovativ, har förmåga att se nya utvecklingsmöjligheter, och gillar att komma med nya lösningar. Du har även en hög personlig drivkraft med ett starkt engagemang kring utveckling. Då du kommer arbeta i frågor som kräver att många personer är involverade ser vi att du även är kommunikativ, pedagogisk samt har god samarbetsförmåga och är van att presentera och driva grupper med olika kompetenser.

Din ansökan
Vill du vara med på vår resa? Urvalet sker löpande så ansök redan idag, dock senast den 15 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du registrera en ansökan via mobilen och din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Maria Sjöman, 072–747 42 42.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.humlegarden.se
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 88 anställda och äger 54 fastigheter till ett värde om 25 miljarder kronor (31 december 2018). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter. För mer information, besök www.humlegarden.se