Senior redovisningsekonom till Humana

Senior redovisningsekonom till Humana

Är du en senior redovisningsekonom som vill utvecklas inom fastighetsredovisning? Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Om rollen
I rollen som Senior redovisningsekonom ingår du i ett centralt ekonomiteam om 10 personer. Du ansvarar för 11 fastighetsholdingbolag varav 4 har mer löpande transaktioner. För dessa bolag kommer du att hantera allt från reskontra till bokslut och skattedeklarationer samt upprättande av ÅR. Du kommer även att bidra med finansiell analys, hantera och analysera värdeöverföringar och kvalitetssäkra data från fastighetsdatabasen samt utveckla och effektivisera processer och rutiner.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Upprätta samt kvalitetssäkra månads-, kvartals- och årsbokslut
  • Finansiell analys och rapportering
  • Upprätta årsredovisning
  • IFRS beräkningar
  • Hantera och analysera värdeöverföringar
  • Vara länken mellan fastighetsavdelningen och ekonomi och kvalitetssäkra data
  • Stötta och agera back-up för dina kollegor
Du rapporterar direkt till Group Finance Director. Humanas kontor ligger i Stadshagen i Stockholm.

Din Profil
Vi ser att du har flera års erfarenhet av kvalificerad redovisning där du har hanterat hela flödet. Du har god kunskap i regelverket K3, IFRS 16 samt har erfarenhet av att upprätta årsredovisningar. Vidare har du erfarenhet av finansiell rapportering och analys samt ett intresse för system, du får gärna ha arbetat i Navision tidigare. Du har även en akademisk examen inom ekonomi eller likvärdig utbildning och du är flytande i både svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av att analysera och hantera värdeöverföringar.

Du trivs i föränderlig miljö och då Humana är ett dynamiskt och växande bolag är du en person som triggas av utveckling. Att vara noggrann och strukturerad faller sig naturligt för dig och du har även en analytisk förmåga som gör att du snabbt kan sätta dig in i och förstå helheten. Du är prestigelös och fokuserar på lösningen på problem istället för eventuella hinder. Vi på Humana tycker att samarbete är viktigt, därför är det även betydande att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer.

Vårt erbjudande till dig
På Humana har vi en bra anledning att stiga upp och gå till jobbet varje dag. Vi är hängivna uppgiften att ge så många människor som möjligt ett bra liv. Vi tror på att ge våra medarbetare eget ansvar och på att ha starka ledare som inspirerar, stödjer och coachar. Vi bygger varaktiga relationer - med våra kunder, med våra samhällspartner och med varandra. Vi hjälper våra medarbetare att utveckla sin kompetens och bygga meningsfulla karriärer. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre och vi har roligt på jobbet!

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Humana med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se alt 070-842 13 77 eller Italo Paras, italo.paras@mpya.se alt 070-842 13 30. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 18 000 hel- och deltidsanställda medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humanas intäkter under 2021 uppgick till 8 188 MSEK. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Mer information finns på www.humana.se