Personlig assistent till en 38-årig rullstolsburen tjej

Personlig assistent till en 38-årig rullstolsburen tjej

Jag är en 38-årig rullstolsburen tjej bosatt i en lägenhet i Vällingby. Jag söker nu en ny personlig assistent. Du ska vara behjälplig med det mesta i vardagen såsom förflyttningar, hygien, städning samt hjälp med matlagning. Du ska även kunna vara mitt ombud i vissa frågor som exempelvis kontakter med myndigheter, informationsinhämtning etc. Du kommer att få följa med mig på olika aktiviteter. Arbetet kommer därför att vara förlagt både i mitt hem samt utanför hemmet.
Jag söker dig som är kille mellan 25-40 år och som är ansvarstagande, initiativtagande, lyhörd, tålmodig, punktlig, ordningsam och klarar av att ha många bollar i luften samt att du fysiskt klarar av en hel del tunga lyft. Du ska självklart tycka att arbete med människor är stimulerande. Du måste kunna vara flexibel och kunna ställa upp med kort varsel. Det är viktigt att du har en seriös inställning till arbetet och att du ser det som något långsiktigt. Det är betydande för mig att du är professionell och ser detta som ett viktigt arbete eftersom jag inte söker en vän utan en personlig assistent.

Det är av stor vikt att du har respekt för personlig integritet samt förståelse för att du arbetar i ett privat hem. Det är även av vikt att du har en diskret framtonning/förhållningssätt. Jag är väldigt ordningsam av mig och det vill jag ska spegla av sig hemma hos mig. Därför är det viktigt att du inte har något emot att städa och hålla rent och snyggt i min lägenhet. Du ska vara rökfri men inte rök- eller pälsdjur allergiker. För mig är det väldigt viktigt att du är punktlig och kan passa tider. Det är bra om du bor i närheten.

Jag vill gärna att du tillsammans med din ansökan även bifogar en bild på dig själv. Ange referens "Vällingby". De ansökningshandlingar som inkommer läses av kunden/brukaren.

Körkort: B körkort fordras.

Arbetstid / Varaktighet: Deltid/Heltid. Vi tillämpar 6 månaders "Provanställning" som sedan övergår till "Så längre uppdraget varar"

Lön: Fast timlön. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Skicka din ansökan till: rekrytering.bafrinsarhangi@gmail.com

Kontaktperson: Bafrin Sarhangi".
Mer info
Kontaktperson Bafrin Sarhangi
Telefon +46 859929994
Email Mejla Bafrin Sarhangi
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (39 dagar kvar)