Grafisk formgivare

Grafisk formgivare

Vi erbjuder en tjänst där arbetsdagen innehåller många varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du blir en viktig kugge i hjulet bland ett ungt, drivet och glatt team som har kul tillsammans. Du kommer ha stora möjligheter att sätta din egen prägel på slutprodukten och vara delaktig i vår framtida expansion.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på vårt kontor vid Humlegården. Tillträde sker snarast möjligt. Mer information om våra produkter finner du på humanperformance.se, housemagazine.se och thescholar.se. Vår målsättning är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi söker dig som har en examen inom grafisk formgivning och är ofantligt duktig på att skapa tilltalande grafisk form, i print och digitalt. Du har minst ett års relevant arbetslivserfarenhet inom tidskriftslayout och webbgrafik. Du har storvana vid korta deadlines och kan producera material snabbt. Du har grymma skills i Adobe CC (mac-miljö), främst InDesign och Photoshop. Inom det digitala området behöver du kunskaper inom HTML, WordPress och andra webbtekniker. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska språket (skrift) men också i engelska. För att lyckas i rollen behöver du vara driven, ansvarstagande och noggrann. Du har också lätt för att samarbeta med andra, är prestigelös och har en "can do"-attityd. Du har ett stort design- och formgivningsintresse och vill gärna få utlopp för din kreativitet när tillfälle ges. Du trivs att arbeta i högt tempo med många projekt parallellt.

Vi söker en skicklig grafisk formgivare, med bred erfarenhet, som ska vara med och producera och utveckla våra magasin, både i print och online. Du kommer i rollen att arbeta med formgivning, layout, digital publicering och slutlig leverans av original till tryck. I nära samarbete med övriga redaktionsmedlemmar och frilansare kommer du att skapa våra produkter från scratch, med en stilsäker och tilltalande grafisk helhet. Arbetet kommer också innebära produktion av marknadsföringsmaterial, såväl interna som externa uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter är: utveckla och förfina vårt grafiska uttryck och ramverk, layout, skapa och sätta annonser, bildhantering, typografiskt hantverk, skapa nyhetsbrev, administration och kommunicera med kunder och webbprogrammerare.

Befattningen erbjuder stor frihet och mycket eget ansvar. Du behöver vara snabb och säker i din leverans, och du litar till din egen förmåga. Tjänsten ställer även krav på kontroll över planering och deadlines, samt att producera mycket material. Variationen i arbetsuppgifter är stor, ena stunden skapar du en ny webbdesign, för att i nästa skede göra en annons åt en mindre kund.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges största distributör utav tematidningar med fokus på högkvalitativ marknadsföring och redaktionella texter.

Vi är även skaparna till ett av de största karriärsmagasinen, The Scholar, samt livsstilsmagasinet House Magazine.

Vi hjälper varumärken och bolag med marknadsföring, content creation och distribution gentemot rätt demografi vid rätt tidpunkt.