Finansintresserad Medieansvarig

Finansintresserad Medieansvarig

Som Medieansvarig hos oss på Human Performance får du arbeta i en energirik och affärsfokuserad miljö där du har huvudansvaret för ett komplett varumärke! Vi söker nu en ny duktig medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen, till vårt kontor i centrala Stockholm!

Huvuduppgiften är att tillsammans med vår AM-avdelning ansvara för försäljning inom vårt affärsområde. Vi jobbar tillsammans med flertalet etablerade mediebolag inom dagspress och digitalt. Du jobbar både med printupplägg såväl som digitala lösningar åt dina kunder och är ansvarig för prospektering, utveckling av redaktionella koncept tillsammans med kund och kreativa annonseringslösningar. Du kommer att få ansvar för ett specifikt varumärke och kontakten sker främst via telefon och e-post, men försäljning kommer även ske via möten med kund. Ansvaret innebär även att ha hand om ett antal befintliga kundkonton, men för att lyckas behöver du också skapa nya kundkontakter inom ditt blivande ansvarsområde. Just nu finns även goda karriärmöjligheter i organisationen.

Förutom en brinnande vilja att göra affärer krävs det att du...
  • Har vinnarskalle och gillar tävlingar
  • Är målinriktad och har kämpaglöd
  • Är strukturerad och organiserad
  • Är ambitiös, ödmjuk och prestigelös
  • Arbetar hårt och kommer med kreativa lösningar.
Vi ser att du har någon form säljerfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av mediaförsäljning, detta är dock inget krav.

En rolig, affärsdriven och levande miljö.
På Human Performance får du chansen att arbeta i en rolig och levande miljö. Du arbetar såväl i grupp som individuellt med våra kunder där dina kollegor arbetar med höga målsättningar och har en vilja att vinna. Möjligheten att påverka sin egen lön är en självklarhet. Hos oss har du goda möjligheter att tjäna mycket pengar då vi har en fast lön, och ett provisionssystem utan tak. Här är det du själv som sätter ribban, och är du villig att kämpa, finns möjligheten att gå hur långt som helst. Här får du lära dig att göra affärer och utvecklas för att göra karriär inom mediebranschen! Det dagliga arbetet kommer präglas av en energirik stämning, högt tempo och starkt affärsfokus!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 jan 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är Sveriges största distributör utav tematidningar med fokus på högkvalitativ marknadsföring och redaktionella texter.

Vi är även skaparna till ett av de största karriärsmagasinen, The Scholar, samt livsstilsmagasinet House Magazine.

Vi hjälper varumärken och bolag med marknadsföring, content creation och distribution gentemot rätt demografi vid rätt tidpunkt.