Human Performance är ett mediabolag som i främsta hand fokuserar på tidningsbilagor som går med i bl.a Dagens Nyheter, Dagens Industri & Svenska dagbladet. Utöver det har vi medier där ett antal tidingar har sina egna plattformer som nyhetsportal där artiklarna från tidingen publiceras, men även digitalt exklusiva artiklar.

Tidningarna överlag sträcker sig mellan allt från karriär & livsstil och riktar sig mot universitet och högskolor där vi har artiklar och repotage med större juristbyråer, banker eller verksamheter och profiler i allmänhet. Det kan även handla om exklusiva interiöer och bostadstrender. Vi har även en hel del magasin och bilagor som handlar om bl.a resor och konferens, kommuner i framkant, spel & betting till Lika Villkor på arbetsplatser.

Det vi söker är en ny native redaktör som ska ingå i redaktionen då vi i år exapanderar. Vi är ute efter en person som inte har något emot ett högt tempo och klarar av tighta deadlines. Vi söker någon som inte backar undan för att tackla utmaningar som en kan stöta på, men även är öppen för att lära sig och utvecklas i tjänsten. Värt att tänka på är att artiklarna och reportagen säljs till kunderna som medverkar, så oavsett om det är Volvo eller en liten tandläkarklinik förväntar vi oss en person som alltid är tillmötesgående mot kunden och är i mån om att kunden går i första hand till en viss utrstäckning utan att kompromissa slutprodukten.

Det vi erbjuder är en härlig arbetsplats med mycket fart och positivitet. En plats där det finns utrymmer till utveckling.
Mer info
Kontaktperson Sebastian Lundborg
Telefon 073-5060543
Email Mejla Sebastian Lundborg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Journalistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://humanperformance.se/
Sista ansökningsdag 12 maj (52 dagar kvar)