Kreativ rekryteringsspecialist

Kreativ rekryteringsspecialist

Om tjänsten
Som rekryteringsspecialist blir du en viktig del i ett expansivt tillväxtföretag och kommer att vara involverad i alla delar av rekryteringsprocessen. Ditt primära ansvar är att identifiera och kvalitetssäkra de bäst lämpade kandidaterna utifrån vårt behov och du har ett delat ansvar genom hela rekryteringsprocessen samt löpande kontakt med kandidater. Du kommer att arbeta nära våra ansvariga projektledare och får en central och mycket viktig roll i vår organisation för att vi ska fortsätta vara framgångsrika i vår expansion. För rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter med internationellt arbete.

Rollens främsta arbetsuppgifter:
  • Som rekryteringsspecialist ansvarar du för rekryteringsprocessen i sin helhet med fokus på identifiering, kvalitetssäkring och validering av kandidater, leda intervjuer samt utvärdera och presentera urval till vår VD.
  • Det inkluderar ocksåadministrativa arbetsuppgifter så som att publicera annonser, uppdatera och underhålla kandidatdatabasen, hantera viss administration kring testförfaranden samt boka in kandidater för intervju och referenstagning.
  • Vid sidan av rekryteringar är du är ansvarig för vår employer branding, med skapande av text och bild.
  • Ansvarig för att efterleva och utveckla våra kärnvärden.
Vi söker dig
Som har en eftergymnasial examen med några års arbetslivserfarenhet tillsammans med ett intresse för rekrytering och mediabranschen. Du drivs av att skapa resultat och ger dig inte förrän ditt uppdrag är löst. Du gillar att agera supporterande och underhålla nätverk, att du har ett affärsmässigt sätt ser vi som en självklarhet.

Som person är du orädd, nyfiken och engagerad i det du tar dig för. Du gillar när det är högt tempo då det periodvis kan vara en hög arbetsbelastning och du har en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du är serviceinriktad, initiativtagande och tar gärna tag i nya utmaningar. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. För att trivas hos oss tror vi dessutom att du har hög social kompetens, glimten i ögat och gärna bidrar till utveckling.

Vi erbjuder dig en stimulerande och proffsig arbetsmiljö med fantastiska kollegor och goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi jobbar långsiktigt och med kvalitet i alla processer. Vi lägger stor vikt vid att uppmärksamma och ta hand om varandra, stötta och coacha samt göra olika både externa och interna aktiviteter för att skapa en glädjefylld och utvecklande arbetsplats!

Ansökan
Du ansöker till tjänsten genom att klicka på länken nedan, där du bifogar personligt brev och CV. Har du frågor eller är intresserad av att veta mer är du välkommen att kontakta Anders Hedkvist på anders@humanperformance.se

Vi arbetar med löpande urval så ansök gärna så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anders Hedkvist
Email Mejla Anders Hedkvist
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://humanperformance.se/
Sista ansökningsdag 13 maj (49 dagar kvar)