Kreativ Mediasäljare

Kreativ Mediasäljare

Som Säljande projektledare hos oss på Human Performance får du arbeta i en energirik och affärsfokuserad miljö! Vi söker nu nya duktiga medarbetare som vill göra karriär inom mediebranschen, till vårt centrala kontor i Stockholm!

Huvuduppgiften är att tillsammans med våran säljgrupp ansvara för försäljning inom vårt affärsområde, Externa medier. Vi jobbar tillsammans med flertalet etablerade mediebolag inom dagspress och digitalt. Du jobbar både med printupplägg såväl som digitala lösningar åt våra kunder och är ansvarig för prospektering, utveckling av redaktionella koncept tillsammans med kund och kreativa annonseringslösningar. Du kommer att få ansvara för ett specifikt område och kontakten sker främst via telefon och e-post, men försäljning kommer även ske via möten hos kund. Ansvaret innebär även att ha hand om ett antal befintliga kundkonton, men för att lyckas behöver du också skapa nya kundkontakter inom ditt blivande ansvarsområde.

Just nu finns även goda karriärmöjligheter i organisationen. Förutom en brinnande vilja att göra affärer krävs det att du...
  • Har vinnarskalle och gillar tävlingar
  • Är målinriktad och har kämpaglöd
  • Är strukturerad och organiserad
  • Är ambitiös, ödmjuk och prestigelös
  • Arbetar hårt och kommer med kreativa lösningar.
Vi ser att du har någon form säljerfarenhet och vi ser gärna att du har erfarenhet av mediaförsäljning, detta är dock inget krav.

Vad erbjuder vi?
En rolig, affärsdriven och levande miljö. På Human Performance får du chansen att arbeta i en rolig och levande miljö. Det dagliga arbetet kommer präglas av tävlingar, energirik stämning och mycket affärer! Vi arbetar i grupp där alla arbetar med höga målsättningar och har en vilja att vinna. Möjligheten att påverka sin egen lön. Hos oss har du goda möjligheter att tjäna mycket pengar då vi har en fast lön, och ett provisionssystem utan tak. Hos oss är det du själv som sätter ribban, och är du villig att kämpa, finns möjligheten att gå hur långt som helst. Här får du lära dig att göra affärer och utvecklas för att göra karriär inom mediebranschen!

Ansökan
Ansök genom att skicka CV och brev märkt "Säljande projektledare Externa medier" till sebastian.lundborg@humanperformance.se
Vi behandlar ansökningar vartefter de kommer in, så skicka din ansökan redan idag. Vid frågor, ring 073-5060543
Mer info
Kontaktperson Sebastian Lundborg
Telefon 073-5060543
Email Mejla Sebastian Lundborg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://humanperformance.se/
Sista ansökningsdag 13 maj (55 dagar kvar)