Systemintresserad ekonomiassistent till snabbväxande bolag!

Systemintresserad ekonomiassistent till snabbväxande bolag!

Nu söker vi en ekonomiassistent med stort intresse för system till bolag i centrala Stockholm. Du kommer först att få arbeta med kund-och leverantörsreskontra för att sedan på sikt få vara med i ett stort systembyte. Du kommer att arbeta som konsult i 6 månader och givet att allt känns bra blir du därefter överrekryterad till kund.

Din utmaning
  • Reskontra
  • In-och utbetalningar
  • Inkasso
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Betalningar
Din bakgrund

Tidigare erfarenhet av arbetet som ekonomiassistent
Goda kunskaper i Excel
Mediterande med erfarenhet av arbete i Agresso
Som person är du snabblärd och driven

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på 072 077 77 46 eller hanna.wide@humancapital.se.
#LI-DNI

Mer info
Kontaktperson Hanna Wide
Telefon 072 077 77 46
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Human Capital
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.