Fall Internship 2019 - Centrala Stockholm

Fall Internship 2019 - Centrala Stockholm

Din utmaning

Du kommer att få "on-the-job training" från dag ett i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch. Dina utmaningar kommer därför bli att:
  • Aktivt bearbeta både befintliga och nya kunder genom fysiska möten samt via telefon
  • På uppdrag av Human Capitals ledningsgrupp driva analysarbete och utveckling av KPI:er
  • Assistera vid kundpresentationer och då förmedla ett övertygande budskap till kunden och på ett professionellt sätt representera Human Capital
  • Tillsammans med kollegor bedriva research för Human Capitals räkning
Din bakgrund
  • Studerar andra året på en civilekonomutbildning, gärna med tidigare erfarenhet från försäljning
  • Dedikerad till att ditt arbete alltid är av högsta kvalitet samt att du håller en hög professionell och etisk standard
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska
Du rapporterar till ansvarig personalchef. Detta internship är avlönat och pågår från mitten av december till mitten av maj. Internshipet perfekt för dig som har tid över under terminen alternativ har ett uppehåll i studierna.

Din ansökan

Känner du dig träffad av vår beskrivning? Ansök då redan idag med CV via ansökningslänken. Frågor om tjänsten besvaras av ansvariga rekryterare Anna Ekedorff på anna.ekedorff@humancapital.se eller 070 415 85 13.

Om företaget

På Human Capital (www.humancapital.se) arbetar Stockholms vassaste rekryteringsspecialister inom redovisning och finans samt bank och försäkring. Vi är ett litet målfokuserat team som i över tio år rekryterat nyckelpersoner till några av Sveriges största och mest framgångsrika företag. Vi tror på specialistkunskap och oöverträffad kundservice, vi är också övertygade om att våra medarbetare mår och presterar som bäst när de utmanas och ges stort ansvar. Det är då människor utvecklas och det är det som är kärnan hos Human Capital.
Mer info
Kontaktperson Anna Ekedorffintern
Telefon 070 415 85 13
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Internship / Praktik
Sista ansökningsdag 8 jan (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du en blivande stjärna inom marknadsföring och försäljning? Human Capital söker nu en engagerad och driven civilekonom som vill vara med och arbeta som rekryteringskonsult samt driva förbättringsprojekt i organisationen inom rekrytering, marknadsföring och försäljning.