Business Controller för interimsuppdrag!

Business Controller för interimsuppdrag!

Är du en analytisk, proaktiv och ansvarsfull person som drivs av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som interim Business Controller via Human Capital vara helt rätt för dig. Välkommen med din ansökan!

Vi söker dig som vill arbeta som interim Business Controller på ett stort bolag i Solna!

Den här tjänsten innebär att du kommer att vara anställd av Human Capital men sitta ute hos vår kund som är verksam inomi industribranschen. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara 8-17. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för budget och prognoser och stödja verksamheten med analyser och kalkyler i syfte att optimera flöden. Dessutom kommer du att ta fram ekonomirapporter och presentationer för verksamhetens avdelnings- och enhetschefer.

Din utmaning

Till rollen som Business Controller söker vi framförallt dig som är en kommunikativ och prestigelös person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar. Vidare ser vi gärna att du är analytisk och tycker om att hantera större mängder data både i Excel men även i BI-verktyg!
I rollen kommer du att självständigt upprätta analyser, prognoser och budget samt ta fram material åt ledningsgruppen.

Din bakgrund

För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som Business Controller och analys och rapportering, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har bakgrund inom redovisning och controlling och har erfarenhet av liknande arbete.

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.