Systemintresserad redovisningsekonom

Systemintresserad redovisningsekonom

Till en av våra kunder i centrala Stockholm söker vi efter en snabblärd och systemintresserad redovisningsekonom. Kunden är under en stor förändringsresa och du kommer att få vara delaktigt i denna spännande resa.

Du kommer att arbeta med den löpande bokföringen och samtidigt vara med och utveckla processer. Start på uppdraget är i mars och förväntas att pågå under hela 2021.

Du bör ha några års erfarenhet av arbetet som redovisningsekonom. Mycket goda kunskaper i Excel efterfrågas och mediterande med tidigare erfarenhet av Agresso. Vi ser gärna att du tidigare arbetat i ett transaktionstätt bolag. Som person är du driven och tycker om att arbeta i högt tempo.

Tycker du att detta låter intressant? Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande.

För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på hanna.wide@humancapital.se eller 072-077 77 46. #LI-DNI
Mer info
Kontaktperson Hanna Wide
Telefon 0720777746
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.