Redovisningsekonom till kommande konsultuppdrag!

Redovisningsekonom till kommande konsultuppdrag!

Redovisningsekonom till kommande konsultuppdrag!

Human Capital får löpande in förfrågningar från kunder som har behov av Redovisningsekonomer för både långa och korta uppdrag.

Vi ser en ökad efterfrågan av just Din kompetens och vill gärna komma i kontakt med Dig som är Redovisningsekonom idag och som är intresserad av att arbeta som konsult!

De senaste uppdragen vi fått in är inom detaljhandels-, teknik-, finans- och industribranschen.

Uppdragen varierar mellan juniora och seniora Redovisningsuppdrag och efterfrågar alltifrån Redovisningsassistent till Redovisningschef med den bredd av uppgifter som det innebär.

Vi arbetar brett med kunder inom olika branscher och i hela Stockholmsområdet och har ett brett nätverk av kunder. Som konsult är du anställd hos oss på Human Capital och arbeta ute hos någon av våra kunder.

Arbetar du som konsult idag eller är intresserad av att testa?

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Hanna Wide på 072-077 77 46 eller hanna.wide@humancapital.se. #LI-DNI
Mer info
Kontaktperson Hanna Wide
Telefon 0720777746
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.