Projektadministratör

Projektadministratör

Till vår kund söker vi en Projektadministratör med erfarenhet av projektadministrativt arbete i SharePoint.

Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående där du får arbeta nära Projektledarna och avlasta dom med administrativa uppgifter kopplat till de pågående projekten.

I uppdraget får du möjlighet att arbeta med bolagets mappstruktur, diarieföra tillståndsärenden, dokumentation, ansökningshandlingar, underlag från möten, presentationer mm.

Bred och verksamhetsnära roll där du blir en viktig del av projekt-teamet.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete som Projektadministratör och som kan starta omgående.

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se .

#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.