Nyexaminerad Ekonom

Nyexaminerad Ekonom

Studerar du ekonomi och tar examen till sommaren? Då är denna tjänst perfekt för dig.

Till vår kund inom mediebranschen söker vi en nyfiken och snabblärd student som är redo att ta steget ut i arbetslivet. Du kommer framförallt att arbeta med kundreskontran men även hantera andra uppgifter på ekonomiavdelningen. Stor utvecklingspotential finns för dig som är driven och vill utvecklas.

Du kommer att bli direkt rekryterad till kunden och placering är i central Stockholm. Vi ser gärna att du kan hoppa in och arbeta redan nu några timmar i veckan för att sedan gå över till heltid till sommaren. Det är mediterande om du har erfarenhet av ekonomiarbete sedan tidigare men vi kommer att lägga störst vikt på din personlighet.

Låter detta som du? Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på hanna.wide@humancapital.se . #LI-DNIOm företaget


Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.
Mer info
Kontaktperson Hanna Wide
Telefon 0720777746
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.