Kvalificerad Redovisningsekonom till försäkringsföretag

Kvalificerad Redovisningsekonom till försäkringsföretag

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en erfarenhet Redovisningsekonom för konsultuppdrag med start omgående. Du kommer bland annat att hantera svenska och internationella redovisningsregler, hållbarhetsrapportering samt kvalitetssäkra analyser. Du kommer att ingå i ett större team där ni har era egna specialistområden men arbetar tillsammans.

Vi söker dig som har tidigare arbetat med redovisning och rapportering för finansiella företag. Tidigare erfarenhet från Finansinspektionen är meriterande. Som person är du analytisk och har god samarbetsförmåga.

Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Hanna Wide på hanna.wide@humancapital.se . #LI-DNI
Mer info
Kontaktperson Hanna Wide
Telefon 0720777746
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 maj 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.