Interim Redovisningsekonom

Interim Redovisningsekonom

Till kund i centrala Stockholm söker vi en Redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag under en föräldraledighet på minst 1 år. Du får under ditt uppdrag vara en del av ett bolag i stark tillväxt med stora ambitioner och driv i spännande bransch.

Din utmaning
  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete
  • Momsredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Avstämningar
  • Rapportering
Din bakgrund
  • 4-10 års erfarenhet av arbetet med redovisning
  • Du är bekväm med att upprätta bokslut och trivs i en internationell miljö
  • Som person är du nogrann och självgående
Din ansökan

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se .

#LI-DNI

Om företaget

Vi på Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.